Використання Сонет EM симулятор в 64-бітний процесор і 64 Гб memmory

R

Radike

Guest
Привіт, у мене є 64-бітний Intel Xeon комп'ютера. Він має 64 Гб вбудованої пам'яті і працює з Windows 7. Я хотів бігти сонет моделювання, яка вимагає близько 5 Гб оперативної пам'яті. Тим не менш, він як і раніше працює повільно. Здається, що вона не використовує всі 4 ядра на комп'ютері. Може хто-небудь допомогти в цьому питанні? Велике спасибі!

Які Сонет версії і вирішувач ліцензії у вас є? Нить підтримується починаючи з версії 12,56. С "emdesktop" ліцензії, Сонет 12 буде моделювати на макс. 2 ядра. С "emhighperformance" ліцензії, Сонет 12 буде моделювати на макс. 8 ядер.

Привіт, дякую за відповідь. Чи можна дізнатися про швидкодію процесора також впливає багато? Моя швидкість складає близько 2,4 ГГц. Велике спасибі!

Вітаю ще раз, я не перевіряв, в деталях, але я очікую, що швидкість моделювання якось з лінійною тактовою частоти процесора, якщо ви порівняєте ж процесора покоління. процесора покоління має велике значення. Сонет на Xeon 55xx набагато швидше, ніж Xeon 54xx (при тій же тактовою частотою). ~~~~~~~~~~~~~ Одне зауваження на великому моделі: Сонет перемикається в режим 64 біт для моделювання, які повинні> 3.3 ГБ пам'яті. У 64-бітний режим, тільки матриці вирішити частину Сонет 12, багатопотоковий, але не заповнити матрицю частини. Сонет 12 з моделі 3,3 Гб: матриця заповнити однопотоковий, матричні рішення багатопоточних Це змінить в сонет 13, де все завжди багатопоточних в 32 і 64bit режимі. Це означає, що моделі> 3,3 Гб буде мати швидкий матриці заповнити Сонет 13. Матриця вирішити вже в багатопоточних Сонет 12, так що не зміниться. Це залежить від вашої моделі, скільки часу витрачається на заповнення матриці і матриці вирішити. Ви можете подивитися на проект> Показати журнал> Тимчасові журнал, щоб перевірити, що матриця і заповнити матрицю вирішити пояс для вашої моделі, щоб побачити, якщо Сонет 13 буде набагато швидше, для цієї моделі. З найкращими побажаннями Фолькер

Привіт, Дякуємо за інформацію. Чи можна знати, сонет 13 є в наявності? Спасибі!

Яка версія Сонет і вирішувач ліцензії у вас є? Нить підтримується починаючи з версії 12,56. С "emdesktop" ліцензії, Сонет 12 буде моделювати на макс. 2 ядра. С "emhighperformance" ліцензії, Сонет 12 буде моделювати на макс. 8 ядер.
Так само для посилення, тільки сонет серії професійних буде використовувати більше одного ядра. Все, починаючи від рівня Сонет 3 золотих і вниз буде використовувати тільки 1 ядро. Повірте мені, ви хотіли б 2 або більше ядер!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back