Вибір VREF і VREF-

S

suhas_shiv

Guest
Привіт всім,

Це що стосується трубопроводу АЦП я проектування.
Я повинен вибирати порогів компаратора зараз.Мій вхідного сигналу 1V диференціальних та харчування 2.5V і загальний режим рівні 1,25.Так вхідного сигналу буде варіюватися від 0.75V до 1.75V.Яке значення вибрати для VREF і VREF-?
Як ці посилання виробництва в цілому, як від напруги посилання??

Крім того, я повинен покласти в шапці посилання на ці вузли для придушення перехідних процесів і якщо так, то як я можу вибрати значення?

Було б дуже допомогти, якщо хтось може відповісти на питання.

Спасибі

Ну і REFP REFM найвищі й найнижчі гойдалки у вашому випадку.Ви можете створювати їх за допомогою забороненої зони і буфера.Звичайно, це хороша практика для пом'якшення їх з кришкою навантажень.Розмірів кришок повинна бути такою, щоб паразитні конденсатори neglibile.Насправді перший етап шапки трубопроводу АЦП буде виступати в якості кришки навантажень.Розмірів цих шапки залежить від KT / C requriements шуму і споживання спектру потужності.

Привіт всім,

Пройшовши через якісь папери, я виявив, що VREF і-VREF є VR / 4 і-VR / 4 відповідно, де Vr це сигнал вхідний діапазон.У моєму випадку Vr складає 0,5, тобто вхід коливається від -0,5 до 0,5 з загального режиму 1,25.
Так що я ставлю мій порогів компаратора в VREF-= 1,25-VR / 4 = 1.125V і VREF = 1,25 VR / 4 = 1.375V.

Я правильно це робити?

Як я можу отримати ці посилання напруги?Я знаю, що доведеться використовувати заборонену зону ведення.Чи повинен я використовувати будь-то резистор ланцюга дільника, щоб отримати ці напруги від напруги забороненої зони?

Буду вдячний, якщо хто-небудь може мені допомогти.

Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back