Вибір широкосмугових транзисторів МШУ

C

countmybones

Guest
Привіт, як я можу вибрати підходящий транзистора для широкосмугових МШУ зі смугою пропускання від 1GHz до 6ГГц?З верхніх частот 6ГГц, я припускаю, мінімальна частота переходу повинна бути 12GHz.Чи потрібно робити це?Чи потрібно мені для вибору транзистора, спеціально зроблені для широкосмугового операції або будь-якої спільної мети транзистора буде робити?Я подивився на декількох транзисторів Філліпс, Agilent і Siemens з перехідною частотою до 25 ГГц.Філліпс BFG520, BFR520 і BFR540 наприклад задаються у вигляді 9GHz широкосмугових транзисторів, але частота переходу тільки 9GHz.Хоча Siemens SIEGET 25 BFP405 і BFP420 не вказані з будь-якою широкосмугового операції, але вони мають перехідний частоті 25 ГГц.Так хто ж я можу вибрати?Інші транзистори, які я бачив це Siemens BFP193W і BFP183W.Спасибо.

Привіт,
Я раджу вам транзистора SiGe від Infineon BFP640 з ß = 25 ГГц або BFG425w від Philips з тією ж частотою зрізу.
Які здаються дуже добре для вашого проекту, оскільки дає гарний приріст дуже невеликий NF.
удачі

Привіт,
Ми використовуємо BFP620 (Infineon).Вона має дуже гарний коефіцієнт шуму і високим коефіцієнтом посилення аж до 12GHz.Я побудувати кілька AMP з ним, це хороший транзистор.

Привіт,
Ваш вибір корелюється про МФ і отримати, що і потрібно (IP3 дійсно може бути дуже важливо).На вищих частот (для 6ГГц U), більше вигоди U Need вище частота переходу має бути.
Philips BJT, як BFG425W може бути гарним (р = 25 ГГц),
але у могли б використовувати BFU510 або BFU540 Philips теж (р = 45GHz).Проблема в тому, що це футів вище, важче зробити стабільним підсилювача.
Іншим рішенням може бути використання двоступеневої підсилювача, використовуючи BJT легше, з меншими футів (оголошення прикладі р = 12GHz), більш стабільним, граючи на струму для отримання низьких Н.Ф. на першому етапі,
і бути більш актуальною на другому етапі для отримання бажаного посилення, щоб додати до першого етапу
привіт,
alex_vettoriale

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back