Вибір правильний дріт для феритовий сердечник

X

xyz9915

Guest
Будь ласка, допоможіть мені, що як я можу визначити потрібний розмір дроту в ПІП для побудови феритових сердечник трансформатора.

Є багато столів по мережі з діаметром дроту проти течії. Щоб розмір визначаю, ви повинні знати, частоти і струму.

Якщо ви знаєте, посилання прохання повідомити мене. Спасибі

Класичні старі книги «М'яка феритів - властивості і застосування" ЕК Снеллінг дає багато рівнянь і теорію про індуктивності і обмотки трансформатора дизайну, зокрема, дуже важливий ефект близькості. Я не впевнений, якщо ваш новачок статус дозволить вам побачити цей форум: http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=86869 Ця книга вимагає деяких зусиль у використанні. Нові книги можуть існувати більш легкий у використанні керівництва дизайну. Або, можливо, програмне забезпечення, таке як Intusoft в "Magnetics Designer». Кого-небудь є пропозиції?

Також Epcos феритовою конструкції інструмента може бути корисним Дякуємо за нагадувати Snellings книгу!

[Цитата = echo47] класичні старі книги «М'яка феритів - властивості і застосування" ЕК Снеллінг дає ... [/ Цитата] Привіт. Ви знаєте, де я можу завантажити цю книгу?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back