Вибірка аналогового сигналу з Найквіста Оцінити або більше 1

L

layaghi

Guest
Якщо ми зразка аналогового сигналу з:
1-Найквіста швидкості
2-а швидкість тертці, ніж швидкість Найквіста

Я хочу знати, робить (2) дати разі furthur зв'язку інформацію оцифрований сигнал ніж (1) випадку?

насправді другий випадок 1, який буде використовуватися ...прийняти сигнал, і якщо ви вибірка в два рази, і якщо частота дискретизації точка потрапляє на перетині нульового сигналу зразка, то всі зразки будуть дорівнювати нулю ...який сенс можна зробити у зразків ....

так що, якщо частота дискретизації трохи вище, ніж швидкість Найквіста тоді не було б поступове підвищення дискретних значень, навіть якщо перша проба на нульовому перетину вищезазначених сигналу, але багато зразків будуть необхідні для визначення сигналу ...тим більша їх кількість, тим легше визначити сигнал ...

він оленяча шкіра додати інформацію, щоб сигнал, але він поширюється шумів квантування по більшої пропускної здатності, так що ефективна шуму всередині робочої групи "у діапазоні шуму" менше. (тобто збільшення SNQR)

Існує два підходи дві проблеми: теоретичні та прикладні.Моє питання відносяться до теоретичних підходу.Іншими словами, що саєс "Найквіста" відповіді на цю проблему?

і відповіді на них теоретичні ...в плані того, що RU чекаючи відповіді Ур ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back