Взаємодія з PC Hardware

L

.. Lizard

Guest
Мені потрібні деякі основні ідеї від розробників програмного забезпечення експерта про взаємодію обладнання з комп'ютером.

(Мій інтерес для hobbystic purpouse і культурного вдосконалення)

Припустимо, що в мене є плата з мікропроцесором послідовний порт, і я хочу, щоб інтерфейс ПК під управлінням ОС Windows до цієї ради.Класична ситуація, ти знаєш ...
Іноді тому я зробив такого роду речей за допомогою Visual Basic, але я не є експертом програмного забезпечення.

Тепер я studiyng З мовою, і я хотів би знати, якщо є можливість мати той же результатів за допомогою C; я маю на увазі мати деякий C бібліотек, які дозволяють програмісту створювати торкнутися як форми, ListBox, кнопки і т.п. на основі мови Сі.

Спасибі всім вам, що буду відповідати.

йти з Borland C Builder.Дуже простий у вивченні і програми.це компонент основі.Просто перетягніть побудований в компонентах і пов'язати один з одним.
Іноді вам не потрібно писати один рядок коду.Також ви можете знайти втратив компонентів в WWW безкоштовно.

Ви можете відвідати
http://www.lvr.com

в основному, у вікна на основі операційної системи, ви можете використовувати цей компонент MSCOMM32.ocx робити речі вам потрібно, ви можете використовувати C і Visual Basic зсередини MSVC для цього.Це набагато простіше, ніж "голий метал" З Comm програмування API.

U доведеться відвідати:
H ** P: / / www.lvr.com

/ Warning
Зупинити спам.
Також читайте перед тим POSTING!
Це посилання вже розміщені раніше в цьому розділі!
- ME

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back