Вертоліт стабілізувалася конструкція підсилювача

L

legend

Guest
який розроблений вертоліт стабілізувалася підсилювача? Як мати справу з двома вертоліт годинник (CH1 і CH2). два годинники вертоліт повинні перекриватися?

Привіт, два годинники не повинні перетинатися otherwide ви будете робити зайвого шуму на постійному струмі (який є протилежністю ефект, який ви хочете. Ви повинні проявляти велику обережність при проектуванні тактових сигналів, їх синхронізація даних є ключовим фактором для гарною функціональністю. Натан

Нижче наведено дуже хороший підручник з даної теми. Натан

Привіт, Натан, спасибі за вашу допомогу! Я не можу зрозуміти слово "синхронізація даних", може ви пояснити більше про дизайн годин вертоліт? [Цитата = Натан] Привіт, два годинники не повинні перетинатися otherwide ви будете робити зайвого шуму на постійному струмі (який є протилежністю ефект, який ви хочете. Ви повинні проявляти велику обережність при проектуванні тактових сигналів, їх синхронізація даних є ключовим фактором для хороша функціональність. Натан [/ цитата]

Будь ласка, уважно прочитайте папери і якщо у вас є більш конкретне питання і ін мені знати. Я думаю, має всі важливі питання вирішувати. Натан

Також, будь ласка, подивіться на ці дві статті з Q. Хуанг. Натан

hi.nathan, дуже радий отримати Вашу допомогу! Після я читав ці документи, я буду просити Вашої поради. [Цитата = Натан] Також, будь ласка, подивіться на ці дві статті з Q. Хуанг. Натан [/ цитата]

Ви подрібнення підсилювача або г? який-небудь спосіб позбавитися від фільтра після вертоліт?

Я читав, більшість з цих документів і я розумію концепцію (я думаю), але я нахиляє схоже, щоб імітувати його за допомогою інтонації програмного забезпечення. Є хто-небудь намагався за допомогою моделювання каденцію? Насправді потрібна допомога тут.

2 Джило Ви можете використовувати здатність Cadence Spectre для періодичних стаціонарних аналізи (PSS, PAC, Pnoise) для імітації вертольота операційного підсилювача.

[Цитата = Натан] Нижче наведено дуже хороший підручник з даної теми. Натан [/ цитата], коли я можу завантажити ваші папери, тому що я не мають точок зараз?

Привіт, у мене є питання, що стосується техніки Подрібнювач модуляції. Як і у доданому малюнку, це показує, вертоліт техніку застосування в простій підсилювач CMOS. Тим не менш, тут демодуляції проводиться безпосередньо перед другий етап, а не після 2-й етап загального підсилювача джерело. Як ми вже відомо, найбільший внесок у шум виходить від підсилювача диференціальний вхід і один закінчив перетворення поточним дзеркалом. Моє питання, як ми знаємо, що демодуляція здійснюється після поточним дзеркалом, і, отже, фліккер-шум внесок від них повністю видалені.

Привіт, я хочу, щоб імітувати шум продуктивність подрібнення підсилювача з допомогою HSPICE. Будь-який знає, як це зробити? Дякуємо.

wenadinho, в схему вас в курсі, тільки фліккер-шум Q1 і Q2 робиться з високою частота. Всі інші transisters і раніше сприяти фліккер-шум до групової сигнал.

[Цитата = Натан] Нижче наведено дуже хороший підручник з даної теми. Натан [/ цитата] у мене є достатня кількість очок TODO download.but ireally її потребує. Ви хотіли б відправити його на мою електронну пошту? Я це дуже ціную

[Цитата = Натан] Нижче наведено дуже хороший підручник з даної теми. Натан [/ цитата] гарному папері

[Цитата = Натан] Нижче наведено дуже хороший підручник з даної теми. Натан [/ цитата] справді хороший, дякую ~ ~

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back