Вертикальне падіння в Panasonic PT-53WX53G

B

bobcat

Guest
У мене є Panasonic PT-53wx53G коли я включити його, ТБ можна почути реле натисніть вона хоче прийти на кінескопів спалахує дуже дем на пару секунд, реле натисніть на червоний світлодіод блимає 1 раз, то з потім 1 раз. Коли я зняв передній і задній panle Фріст час не було іскри найближчі серед ясного неба роз'єм на платі блок живлення.

Моє ТБ йшли все гірше й добре, щоб не так добре, я дивився мій телевізор це було на 15 хвилин картина лінії в ньому ви не можете побачити фотографії дуже гарні

що у вас є вертикальне падіння .. легко відновити .. є схема називається вертикальним водій .. що, безумовно, пішли погано .. але зазвичай ви повинні замінити всі конденсатори electrollitic пов'язаних з ним. І потрібно перевірити, якщо діод, який виробляє постійний струм (від 20 до 30 вольт) до цих пір добре / діод іноді близька до зворотного ходу .. він отримує харчування від нього. відзначте все, що і переконатися, що Є немає відкритих резистори теж, перш ніж змінювати мікросхеми та вертикальною подачею живлення до телевізора.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back