Вентилятор охолодження терморегулятори

R

Rooftop

Guest
Привіт усім, я хочу використовувати процесор охолоджуючого вентилятора в мій проект і я знайшов сенс PIN-код. У кого-то знаємо, що цей контакт і як це працює? Дякуємо за вашу допомогу З повагою

Я думаю, що б я / в датчик температури.

Це для вимірювання частота обертання вентилятора! Ви отримуєте два імпульси за оборот у якості вихідних .... Сподіваюся, що це допомагає

Дякую, але це вихід ще TTL рівня або іншому рівні? Спасибі за вашу увагу З найкращими побажаннями

На жаль .... Я не так багато inforamtion, я сказав, що все, що я читав в дані про P4. Спробуйте його вимірювання і пам'ятати її вихід з відкритим колектором, так що вам доведеться підтягаючий резистор! тепловідведення [цитата] вентилятор радіатора живлення процесора в штучної упаковці вимагає +12 V харчування. Кабель живлення вентилятора буде поставлятися з процесора в штучної упаковці, щоб отримувати живлення від влади заголовок на материнській платі. Кабель живлення і терморегулятори показані на малюнку 35. Материнські плати повинні забезпечувати відповідність заголовка влади для підтримки процесора в штучної упаковці. Таблиця 37 містить специфікації для вхідних і вихідних сигналів на роз'єм вентилятора радіатора. Вентилятор радіатора виходи SENSE сигнал, який є вихід з відкритим колектором, що імпульси в розмірі двох імпульсів у вентилятор революції. Материнська плата підтягаючий резистор забезпечує VOH відповідно до системної плати, встановлений вентилятор вимог контролю швидкості, якщо це доречно. Використання SENSE сигналу не є обов'язковим. Якщо сенс сигналу не використовується, контакту 3 роз'єми повинна бути прив'язана до землі. [/Quote] Удачі

Дякуємо за repply. Тепер я можу зв'язатися сенсі шпильку, щоб переривати контакт AT89S52? Є 11,0592 МГц досить швидко, щоб виявити переривання? Я знаю, що мені потрібно розділити на 12 годин, але я хочу знати, від кого-то, що всі випробування realibility переривання PIN-код. Дякуємо за тих, хто допоміг мені З повагою

Привіт, Так, це достатньо, частота на виході це не дуже висока. Але якщо ви хочете виміряти швидкість вентилятора, кращим вибором є використання внутрішнього таймера, як лічильник, і вважати це імпульс для певного періоду. У цьому випадку вам не потрібно знайомств кожен імпульс.

Я планую використовувати переривання таймера 0 і встановіть його в 1 сек. коли я таймера буде активувати зовнішні переривання тому він буде вважати, якщо є певний імпульс після я переповнення таймер зупиниться зовнішніх переривань і відправити результат на РК-дисплеї. Ось що я планував. Будь-який, є інша ідея? Велике спасибі за Вашу допомогу і увагу .... З найкращими побажаннями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back