Векторів ознак для розпізнавання образів

T

tanya05

Guest
Я роблю проект в розпізнаванні образів. Моя сфера їх застосування рукописного розпізнавання символів. Я не маю тлі обробки зображень. Може хтось будь ласка, скажіть мені, де знайти базу даних векторів ознак для цього додатка? Я більш схильний до особливості рукописних цифр. У мене є для реалізації мого коду в MATLAB, так 2D подання векторів ознак буде переважно. Мені потрібно, щоб почати свій проект як можна швидше. Будь-яка пропозиція буде оцінено.

Чи буде цей документ допоможе

@ Клістрони Цей документ є дуже інформативним для рукописного розпізнавання символів. Однак, в моєму проекті я в основному необхідно зосередитися на частини розпізнавання образів. Ось чому мені потрібно будь-які доступні бази даних особливостей рукописних символів. Або будь-який MATLAB код функція вилучення із зображень. Будь-які пропозиції?

Чи буде це допоможе вам [URL = http://visl.technion.ac.il/projects/2003w24/] в режимі реального часу номерних знаків визнання (LPR) системи [/URL]

Ні, це не пов'язано багато для мого проекту.

У випадку, якщо я знаходжу код, який можна зробити можливості, я буду використовувати графічні файли як вхідних даних. Мені не потрібно для вимірювання будь-якого входу. Основна моя задача розпізнавання символів, мені не потрібно вдаватися в подробиці виділення ознак. Мені просто потрібно особливості рукописних символів, на яких я можу застосувати мій код розпізнавання символів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back