Введення в програмування ОСРВ .. ?

J

jelydonut

Guest
Як апаратних хлопець потрапити в програмуванні ОСРВ .. або будь-якого програмування ОС на те пішло? Чи є хороші книги, доступних там? Завдяки jelydonut

Привіт Jelydonut Слухайте один шлях, щоб дійсно отримати "на руки" шматок soft.Not так теоретичне, але практично. Для цього мені доведеться рекомендуємо Вам UcosII .. Є хороші книги, які описують ОС, а також непогане уявлення про планування і т.д.. Ця операційна система просто покласти в застосуванні і добре написано Так що не витрачайте час на занадто примітивно простий операційної системи. UcosII це дуже корисна і перевірена частина код

привіт ви також можете перевірити freertos.org .... Джерело описано в хорошому сенсі. у необхідно, щоб зрозуміти о. багатозадачності такі поняття, як перемикання контексту планування серед семафора зв'язку завдання і деякий обсяг пам'яті managent, концепції управління завданнями ... почати з теорії, а потім працювати з деякими ОСРВ як УКО, FreeRTOS і познайомитися з ОСРВ в повному обсязі. то й `будете в posistion налаштувати ОСРВ джерело відповідно до ваших борту. І навіть у можете написати маленьке ядро ОС реального часу для ур борту сподіваюся, що це допомогло у удачі - Helios hi.raj.tripod.com

хто-небудь досвід в TinyOS? .. Я чув, що деякі компанії використовують його в своїх рішень ZigBee ..

Крихітні OS розробляється Люди Берклі і призначений спеціально для Sensors.which дуже низькі в ресурсах. interms влади, пам'ять, communiation пропускної здатності. так що я припускаю, що це може бути гарною заміною для ОСРВ в дуже низький ресурс пристрою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back