Вбудований Ethernet з SNMP

Y

yaelihaimon

Guest
Привіт, мені потрібно знайти Ethernet апаратний модуль з підтримкою протоколу SNMP. Будь ласка, допоможіть мені Хаїм: ролик:

Зробіть пошук на Google за "Ethernut" Я думаю, що сайт був чимось на зразок сирого w.ethernut.de ... Його AVR основі ... Я не впевнений, якщо SNMP частиною розібралися ще, але його варто подивитися в будь-якому випадку

Зробіть пошук на форумі "TCP / IP". Багато інформації aleady відповідав з цього питання. HC

шукати * т * м * е * л СПЕ - помістити його інструментарій Інтернет ... помістити його Ethernet комплект ... Я перевірив, що ... працює відмінно .. Джерела включені ... що стосується скасування

Де я можу знайти соуси? Чи можете ви вислати мені? Thx, Ralf

Thx, але я Meen Джерела * T * M * E * L AVR460 Примітка: _______________________________________________ скасування писав: шукати * т * м * е * л СПЕ - помістити його інструментарій Інтернет ... помістити його Ethernet комплект ... Я перевірив, що ... працює відмінно .. Джерела включені ... _______________________________________________ Стосується ескімо

Програмне забезпечення версії 1.2, може бути, не остання ....

Спасибі велике, Дайніс. Ескімоський

Чи є у * т * м * е * л СПЕ - помістити його інтернет інструментарій включають SNMP стек? SNMPv1, v2 і v3?

Також зверніть увагу на UIP безкоштовний стек TCP / IP для невеликих мікроконтролерів hxxp :/ / www.dunkels.com / Adam / UIP найкращими побажаннями

Привіт C-Man, Спасибі за Вашу відповідь, але, як я знаю, UIP браузер не підтримує SNMP і навіть UDP, або, може бути UIP був підвищений до більш пізньої версії? Я перевірити це! Спасибі. cdcll

Існує більш пізня версія (0,9) МСАГВ входить в Contiki, дивіться тут: hxxp :/ / dunkels.com / Adam / Contiki / tcpip.html найкращими побажаннями

Так, сайт (hxxp :/ / www.dunkels.com / Adam / UIP) не показує інформацію про suporting SNMP. : (

Вони можуть зробити це: hxxp :/ / www.cmx.com / Tcpip.htm Але я боюся, ніхто не хоче поділитися цим, оскільки це дуже дорого ... З найкращими побажаннями

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back