Вам потрібні дизайн моделі процесора записати в SystemC

U

uditkumar1983

Guest
Привіт друзі, могли б ви вислати мені приклади написані на SystemC. Якщо хто-то з процесором моделі записані в SystemC, будь ласка, поділіться зі мною. Спасибо заранее. Спасибі і повагою, Udit Kumar [/B]

Я роблю мою SystemC курсові зараз. так жорстко! : Плакати: Це matierial це дуже добре. Вона включає в себе багато спільних прикладів. Надія, щоб допомогти вам.

Перший дуже простий приклад раб APB можна побачити за адресою: Мій перший sysremC програми Мій перший SystemC: http://bknpk.no-ip.biz/MiscellaneousHW/MiscellaneousHW.html приклад також містить випробувальному стенді. Я буду радий бути частиною будь-якого відкритого джерела SystemC проекту. Якщо ви приймаєте участь у такому проекті, будь ласка, напишіть повідомлення:. |

Інший приклад год ---: / / bknpk.no-ip.biz/crc_eth/sc_crc_eth_c.html # наступні обчислює CRC (FCS) для локальних мереж. # Пакет включає в себе наступні частини SystemC:. Основний для запуску і запису VCD пробних хвиль лавку для підключення всіх модулів генератора диск стимулів до DUT DUT для розрахунку CRC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back