Вам потрібні Вбудовані системи на час і на машину відвідуваності

S

SISWANTO

Guest
Шановні панове, я хочу побудувати "часу і присутності на машині", і в даний час я все ще плутають вирішити, які microcontroler / мікропроцесор для використання. Мені потрібна ваша sugestion, які мікроконтролерів найкраще для цього додатка. Мій "часу і відвідуваності машини" буде мати характеристики нижче 1. Використання вбудованого веб-сервера, TCP / IP 2. Порт RS232 3. RS485 порт 4. MMC карт, для збору даних 5. Finger сканер для ідентифікації і перевірки ласка, допоможіть мені прийняти рішення. MCS51 серії MSP430, Кролик-мікропроцесор, ARM7, ARM9, чи що? Спасибі багато Siswanto

Привіт Siswanto, Можливо, вам слід поглянути на пропозиції SparkFun's. Вони мають широкий спектр дошки зроблені Olimex, спортивні багато різних ARM процесорів. Це посилання відкриється на сторінку LPC, але у них є хороші дошки MSP занадто. http://www.sparkfun.com/commerce/categories.php?cPath=2_25 Деякі дошки задовольнити практично всі свої характеристики, і ціни, а також підтримка дуже хороші. Мені подобається ваш проект, так тримати всіх нас поінформував про те, як це відбувається, добре? З найкращими побажаннями, Роберт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back