Важко знайти працівника?

M

mr_ghz

Guest
Привіт всім Наскільки важко в різних країнах (наприклад, в Європі) для компанії, щоб знайти співробітників? - Зазвичай ми говорити тільки з боку працівника, але в моїх очах велика проблема існує і для компаній самого. Подивіться на нашому випадку: Ми є невеликою компанією (4 людини) в Швейцарії роблять апаратного та програмного забезпечення розробки і багато СВЧ речі. Вже не один рік ми шукаємо людей. Ми б зацікавлених людей прямо зі школи або навіть кваліфікованих робітників. АЛЕ: Є дуже багато відкритих робочих місць і дуже мало людей, зацікавлених в обладнанні і мікрохвильової печі! Як там в інших країнах? Чи буде це бути предметом для іноземних людей до переїзду в іншу країну для пошуку цікавої роботи? Де ці люди, як їх можна знайти? Мені цікаво почути вашу думку. Якщо ви шукаєте роботу, я також цікавлюся ... : D

привіт я дуже зацікавлені працювати в СВЧ-поля в даний час я працюю в якості проекту співробітник Індійського наукового інституту в Бангалорі, якщо і так люб'язно надіслати мені більш детальну інформацію про роботу, то це буде корисно для мене моя пошта ідентифікатор [і] pal.arpan @ gmail.com [/ і] щодо Arpan

Так багато мільйонів людей з моєї країни т працюють за кордоном. Pl. перевірити політики УР країни про іноземець зайнятості. В іншому випадку воно не повинно бути складно знайти poeple.

привіт я також зацікавлений в мікрохвильовому полі. і в мене є 3 роки досвіду. про дизайн РФ. таких як МШУ, змішувач, LC фільтр і так далі. В даний час я працюю в якості проекту співробітник Китайської академії наук, Пекін, Китай. так що якщо і люб'язно надіслати мені більш детальну інформацію про роботу, то це буде корисно для мене моя пошта ідентифікатор [електронної пошти] microwavehongjie@sohu.com [/ електронної пошти] щодо мікрофон

Щоб знайти хороший інженер (програмне забезпечення, апаратні засоби, РФ) тут, в США теж не так просто. Але враховуючи, що ринок праці тут більше рідини, то в Європі - це можливо. Для мене найняти двох інженерів пішло близько 3 місяців. Рекомендації від колишніх колег зазвичай дуже допомагають. Ще один цікавий спосіб, яким я тільки що виявив - www.linkedin.com . Хоча я не впевнений, що він популярний у вашій країні. Що стосується аутсорсингу і наймають в різних країнах - у мене є невдалий досвід - після опитування близько 20 кандидатів на відкритті офісу в Бангалорі ми не знайшли навіть, варто прислухатися. Схоже, що хороші вже задоволенням працює десь. До речі. вона допомагає зробити співробітництво з деякими іншими невеликої компанії, які можуть надати вам послуги в області, яку Ви намагаєтеся знайти людей. Іноді це дешевше, то вільні один рік, намагаючись знайти кого-то. Ура

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back