ВЧ детектор використанням 89c51/52 з РК

S

santoshaxl

Guest
Гей хто-небудь може дати мені кілька порад, як визначити, ВЧ сигнали на частоту відображення на дисплеї.

[Цитата = santoshaxl] ей може хто-небудь дати мені кілька порад, як визначити, ВЧ сигнали на частоту відображення на дисплеї. [/ Цитата] Не могли б ви expain ваше запитання небагато. Ви хочете сказати, необхідно виміряти частоту бездротове або ви просто виявити передавач або щось інше ?.... ура

Так. я хочу, щоб виявити частоти без проводів.

Привіт, але це не ясно заявив: вам потрібно відобразити значення частоти тільки = Ви повинні подати заяву предделителя / лічильник, як matbob повідомив також, вам потрібно виявлення (вимірювання амплітуди / потужності) = потрібно ВЧ детектор схема (існує в ІС теж), може бути, потрібно в обох частотних systems_ дисплей і рівень / адже теж влада, і практично спектр монітор? К.

Добре, я хочу прояснити одну річ я хочу, щоб виявити високочастотного сигналу і я хочу, щоб відобразити виявлений сигнал по lcd.as karesz сказав

Які групи, рівні і дозвіл PLS? Потім, ваша уява, щоб відобразити його в lines_similar spectrumanalyzers або з hystograms / стовпці? К.

Я + FM, я хочу, щоб відобразити цифровий точне значення в цифрах

Мені потрібен один занадто для мого дипломного проекту. якщо і зробили це будь ласка, зв'яжіться зі мною, будь ласка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back