E
em_solver
Guest
Привіт,
Я намагався відтворити результати моделювання Т. Вейланд та ін.У роботі
Weiland T та ін.J. Appl.Phys.Том 90 номер 10 2001.
Автори намагаються імітувати резонатора розкол кільця (СРР) в MWS.Я вважаю, що результати резонансної частоті СРР не дуже переконливі.Автори місце СРР в обчислювальну клітку, де вони не вказані розміри останнього.Вони лише натяк граничні умови!
Я почав з деяким грубим розміру клітини і виявили, що результати в значній мірі залежать від обчислювальної розмір комірки.Якщо ви зміните пізніше, ви отримуєте деякі Shifted результатів.
Моє питання:
Якщо у вас є така проблема в руці, розмір комірки ви вибираєте, щоб отримати точний результат?Lamda, лямда / 2 ,...??
Який з навколишнього простору є гарним?Чи маємо ми знайти його шляхом проб і помилок?
Властивості фону:
-> Навколишній простір
нижній верхній X X (відкрита кордон)
--- ---
нижня у верхній Y (електричних граничних умов)
--- ---
нижній верхній Z Z (магнітні граничних умов)
--- ---Спасибо за будь-які ідеї.
Я намагався відтворити результати моделювання Т. Вейланд та ін.У роботі
Weiland T та ін.J. Appl.Phys.Том 90 номер 10 2001.
Автори намагаються імітувати резонатора розкол кільця (СРР) в MWS.Я вважаю, що результати резонансної частоті СРР не дуже переконливі.Автори місце СРР в обчислювальну клітку, де вони не вказані розміри останнього.Вони лише натяк граничні умови!
Я почав з деяким грубим розміру клітини і виявили, що результати в значній мірі залежать від обчислювальної розмір комірки.Якщо ви зміните пізніше, ви отримуєте деякі Shifted результатів.
Моє питання:
Якщо у вас є така проблема в руці, розмір комірки ви вибираєте, щоб отримати точний результат?Lamda, лямда / 2 ,...??
Який з навколишнього простору є гарним?Чи маємо ми знайти його шляхом проб і помилок?
Властивості фону:
-> Навколишній простір
нижній верхній X X (відкрита кордон)
--- ---
нижня у верхній Y (електричних граничних умов)
--- ---
нижній верхній Z Z (магнітні граничних умов)
--- ---Спасибо за будь-які ідеї.