Бі-каталог підсилювач в телефон

C

conkhicon

Guest
Я проектування пристрій в телефонній лінії. VoiceSignal є передача від А до Б і В у тому ж вигляді лінії. Скажіть, будь ласка, посилання або схему, яка обговорюється про Бі-каталог підсилювача.

Це 70-річний технології. Пристрій, який розділяє два сигнали способом по одному в одну сторону сигнал називається гібрид. Вони зроблені з двома трансформаторами з центром крани.

Привіт, Подивіться на цю заяву до відома. Це дає дуже хорошу схему інтерфейсу телефону лінії: ч ** P: / / www.midcom-inc.com/tech/tn88.htm * = T

Привіт пихатий Ви говорите, правда! Але це від 2 до 4 проводів. Передача лінія різниці в отримують лінії. Мені потрібно передавати та одержувати в [і] же лінії [/U]. Ні hibrid. Це технічне з 21 століття., Я сподіваюся.

[Цитата = conkhicon] Привіт пихатий Ви говорите, правда! Але це від 2 до 4 проводів. Передача лінія різниці в отримують лінії. Мені потрібно передавати та одержувати в [і] же лінії [/U]. Ні hibrid. Це технічне з 21 століття., Я сподіваюся. [/Quote] Те, що ви зробити, це покласти ці схеми спина до спини так, що на чотири дроти боку у вас є підсилювачів відбувається в кожному напрямку. Тобто ви розділити на 4 дроти для підсилювачів і потім назад у два дроти для основної лінії кожної сторони з.

Якщо ви говорите про SLIC (інтерфейс абонентської лінії), ви можете Google і знайти багато Infos.

Привіт пихатий Це теорія рішення! Припустимо, 2 Філії є А і В. Якщо це роль підсилювача і той же час B буде частиною зворотного зв'язку -> Echo -> створити електричні коливання Я думаю, що інвертувати фази на 180 градусів одного з або B -> негативного зворотного зв'язку -> atenuation (не отримати!). І на практиці не зовсім для Звернути 180 градусів. Будь ласка, скажіть мені, як ....

Пихатий абсолютно прав. Проблема тут полягає у розробці дуже хороший гібрид, з дуже високою поворотних втрат. Таким чином, відлуння дуже малі, петлі отримати менше, ніж 1 і коливань бути не може.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back