Бібліотеки Allegro Footprint

R

Regnum

Guest
Привіт, Allegro слід бібліотек, які поставляються з Cadence пакети настільки обмежені, [б] Де я можу отримати повний набір бібліотек для слід Allegro? [/B] Спасибі, Regnum

Чи є такі місця? Якщо ж, дай мені копію.

При установці алегро ви отримуєте деякі вбудовані бібліотеки. Я бачив тільки на платні сайти, де Ви можете придбати та завантажити. Для деяких компонентів, необхідно створити в своєму власному. Все дуже просто створити, дотримуйтесь наступних кроків. 1> створити padstack, якщо потрібно. Необхідно визначити, параметри, такі як (antipad, свердлити розмір, покриття / nonplated, терміки, soldermask і т.д.). 2> створити компонент за допомогою майстра. Для нерегулярних компонентів, як реле і роз'ємів, ви повинні використовувати керівництва. 3> Для роз'єм, який кліпу відкриття, малювати placebound топ більше, це важливо для розміщення компонентів. Бажаю удачі.

Може Allegro використовувати OrCAD *. OLB бібліотеки?

Не безпосередньо, але ви можете створити їх спочатку створюється макет, поміщаючи стільки слідів, як у вас терпіння, щоб робити на порожній дошці. Зберегти як. Фото MAX. Потім скачайте OrCAD Макет для Алегро інструмент перетворення макета. (Має бути десь на Cadence сайті). Виконати перетворення. Потім відкрийте. BRD файл макета в Allegro і звалити всі сліди до папки вибір.

Ви можете знайти Allegro PCB плати файлу (. ФРН) з інтернету. Тоді ви зможете отримати цю використанням бібліотек через File -> Export -> бібліотек. Таким чином, ви будете мати всі необхідні файли. Дра,. Майданчик,, PSM файл. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 6 хвилин: [/ колір] [/ розмір] інший спосіб зробити алегро бібліотеки: від Protel: по-перше, необхідно створити вільні сторінки. потім помістити всі необхідні сліди від Protel бібліотек. або ви можете використовувати готові макет Protel файл. Потім, зберегти як. Файлів друкованих плат двійковий файл. потім за допомогою OrCAD макета, імпортувати цей файл і, нарешті, використовувати OrCAD макет алегро Програма перетворення та експорту бібліотеки в Алегро.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back