Бібліотека кеш поновлення проблема в OrCAD

N

nramesh

Guest
Привіт народ, Це з ramesh.I я використовую OrCAD програмного забезпечення для схеми введення. я зіткнувся з цією наступне завдання. Використовувати конденсатор має неправильний властивості (наприклад: Manu Частина піт). Таким чином я створив свій власний новий library.And я замінив цього компонента кешу схема із збереженням властивостей (якщо я зробити заміну властивості, номер також змінюючи його. створює проблеми в PCB). Потім я, що оновлений cahe again.But неправильно властивості досі there.I не може займатися фізичною relcement (сотні конденсаторів). Допоможи мені вирішити цю problem.My ID пошта n.rameshbe @ gmailcom З повагою , Рамеш N

Я думаю, для проектування друкованих плат у необхідно піклуватися про тільки дві речі: 1. Слід компонента 2. Номер деталі посиланням Так просто введіть слід участь у вікні властивостей Якщо і є подібні частини копіювати вставити. (Вони будуть мати однакові номери посилання частина) Нарешті коментувати ур дизайну. (Використовуйте безумовне оновлення посилання) Це має вирішити проблеми ур Гирі

привіт, дякую за відповідь. D Фактичні проблема не в КСП, а з Orcad (схема). Раніше я використовував старі бібліотеки (схеми) для дизайну. Тепер я переглянуті (тобто: виправлена в схемі бібліотеки) властивості через помилки в PartNumber виробника. Так у мене є для оновлення схеми з не змінюючи reference.So посиланням компонента в той час як replaceing кеш в схемі, я зберіг його властивості (один з варіантів є в OrCAD зберегти property.So, що довідковий номер comonent не будуть порушені), тоді Схема кеш оновлюється (для оновлення нової PartNumber виробника). Але справа в тих властивостей г, не оновлені адресності properly.There є зміна плати зміна also.that слід також не отримують updated.In дизайн мого, що компонент використовується близько 800 times.So я не можу замінити його manually.The PCB також over.PCB майже completed.So я не можу використовувати "замінити майно" варіант, який Особливості будови з заміною CACHE option.If я використовувати цю опцію, у мене є на місце цього компонента (800 компонентів) ще раз (у зв'язку зі зміною номер): .. крик: Відповідь мене ... Ще раз спасибі за відповідь ур .... З повагою. Рамеш: плакати:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back