Буфер IC - 5Volt вводу / виводу диска 3.3Volt модуль

H

Help

Guest
Шановні панове, я хотів би знати, що відповідні IC їздити 3.3Volt модуль, якщо мій 8bit портів введення / виводу становить ~ 5Volt. Чи можна використовувати в якості буфера 74HC245? Vcc підключитися до 3.3Volt. Будь-який вхід 5Volt приділяється 74HC245 буде дано 3.3Volt вихід. Після 2 таблиці з таблиці 74HC245 але я не впевнений, який стіл я повинен звернутися. Будь ласка, прийміть рада. Спасибі.

Питання в тому, потрібно буфера на всіх? Якщо це мікроконтроллер PIN-код, я має внутрішній захист від напруги вище, ніж Vdd і нижче Vss, і все, що вам потрібно зробити, це надати резистора до кожного контакту, я б сказав, що для 5V-на-3.3V 1k резистор повинен працювати .. IanP: D

Шановні Ianp, це ви ще раз. Спасибі за Вашу відповідь. Насправді, останнім часом я дивлюся деякі TFT LCD. Операції на цьому LCD становить 2,8 ~ 3,0. Не впевнений, може підтримувати не 3,3. В даний час лише зробити деякі дослідження в першу чергу. Так, я використовую мікроконтроллер AT89C52 яких у використанні, що для управління TFT LCD 16/8-bit даних і управління PIN-код. Q1) Чи можу я дізнатися, як ви обчислити значення резистора 1k? Q2) буде відправляти і отримувати стабільний сигнал просто підключити резистор номіналом 1 кОм між ЦС портів введення / виводу в порт РК? Q3) Ще одна проблема, коли вихідний сигнал відправити з РК-модуля що нижче сигналу умивальник напруги (скажімо ~ 2.8V сигналу) до високої напруги 5В умивальник, може ЦС вводу / виводу виявлення сигналу 2.8V? (. Зовнішні ЦС портів вводу / виводу буде тягнути високі 4.7K резистор) У таблиці ЦС сказав: Віль - 0.2Vcc-0.1 ВІЛ - 0.2Vcc +0,9 Том - 0,45 VOH - 2,4, 3,75, 4,5 Дякую.

Чи можу я дізнатися, як ви обчислити значення резистора 1k? Чи буде відправляти і отримувати стабільний сигнал просто підключити резистор номіналом 1 кОм між ЦС портів введення / виводу в порт РК?
вхід захисні діоди можуть витримати приблизно 20 мА, так що один або два мА не повинно бути проблемою .. Звичайно, тим вище опір нижче частоти сигналу керування .. Таким чином, враховуючи все вище - 1k звучить розумно .. З іншого боку, Є особливий рівень напруги перекладачів, які використовуються в якості буфера між 3,3 і 5 автобусів. Подивіться SN74LVC4245A: http://rocky.digikey.com/WebLib/Texas% 20Instruments/Web% 20data/SN74LVC4245A.pdf IanP: D

Шановні Ianp, Дякуємо за рекомендую цей SN74LVC4245A IC мені це подобається, але я думаю, у місцевих я не можу отримати цю IC може знадобитися близько від міжнародного і дорогою: (Чи можна використовувати 74HC/LVC245 Це IC я думаю, я можу отримати це від місцеві.

Q3) Ще одна проблема, коли вихідний сигнал послати від модуля LCD що нижче сигналу умивальник напруги (скажімо ~ 2.8V сигналу) до високої напруги 5В умивальник, може ЦС вводу / виводу виявлення сигналу 2.8V? (. Зовнішні ЦС портів вводу / виводу буде тягнути високі 4.7K резистор) У таблиці ЦС сказав: Віль - 0.2Vcc-0.1 ВІЛ - 0.2Vcc +0,9 Том - 0,45 VOH - 2,4, 3,75, 4,5
Віль - 0.2Vcc-0.1 => 0.2 * 3.3-0.1 => 0.56V ВІЛ - 0.2Vcc +0,9 => 0,2 * 3,3 +0,9 => 1.56VI не бачу проблеми тут .. Подивіться на прикріплене зображення .. Це показує, як можливих сценаріїв: 3,3 [з] до 5 [в] 5V [з] до 3,3 [в] http://www.circuit-projects.com/microcontroller/connecting-33v-device-to -5V-microcontroller.html IanP: D

У дані ЦС сказав: Віль - 0.2Vcc-0.1 ВІЛ - 0.2Vcc +0,9 Том - 0,45 VOH - 2,4, 3,75, 4,5
Вибачте за щоб ви не пропустіть undestand таблиці. Насправді ця таблиця для AT89C52. так що ... Віль (вхід Ло до UC) - 0.2Vcc-0.1 => 0.2 * 5-0.1 => 0,9 VIH (вхід Привіт до UC) - 0.2Vcc +0,9 => 0.2 * 5 = 0,9 > 1,9 Том (вихід Ло до UC) - 0.45V VOH (вихід Привіт до UC) - 2,4 ~ 4,5 В Pin-3 MOSI підключений до одного діода. З 3,3 пристрій дуже низький сигнал + діод 0,7. 5В пристрій буде отримувати 2,6 сигнал для високого. Так що це напруга умивальник сигнал не вплинуло на напругу ЦС вхід умивальник (з VIH для ЯК 1,9 розглянути Привіт), я обряд? Спасибі,.

Це вірно .. і якщо ви використовуєте діода Шотткі маржа ще краще .. IanP: D До речі. Цей малюнок повинен перетнули через MISO і MOSI контакти .. але це немає нічого спільного з напругою питання рівні.

Шановні Ianp, спасибі за ваші поради. Я., деякі з діода Шотткі впаде 0.3V тільки. Будь ласка, див. малюнок нижче. Я все ще сумніваються, резистор і діод на диску сигналу. Так що я деякі моделювання. Результат виглядати не так ідеальності. Будь-яка ідея про результат? 3-3В-пристрій-5V-мікроконтролерів Чому CS контактний-1 і контактний SCK-4 резистора з'єднання різниця? я) CS контактний-1 буде мати 10 кОм (Чи можу я використовувати 4.7KOhm?) підтягаючий резистор плюс 1 кОм у серії резистор для кожного виводу. II) SCK контактний-4 якраз забезпечує резистор 10кОм серії кожного виводу. Хіба у нас є 2 додатково контролювати 3,3 пристрій? Перша полягає в використанні 2 резистора. підтягаючий резистор + серія резистора. Другий є просто поставити високі резистора послідовно з кожного виводу. Спасибі,.

Я не збираюся судити, чому вони використовували кілька різних способів .. Я б зв'язатися 1k резистора і 10k підтягування (89S52 тільки слабкі повторень) на 3,3 сторони на всі з'єднання між 5V-MCU і 3,3 пристрій .. Якщо ви хочете бути впевнені, що 3,3 Пристрій захищений Ви можете додати діода Шотткі паралельно з підтягуючим .. див. прикріплене зображення .. IanP: D

Шановні Ianp
Якщо ви хочете бути впевнені, що 3,3 Пристрій захищений Ви можете додати діода Шотткі паралельно з підтягуючим ..
Як правило, це вид замикання, що ми називаємо це? Іноді я побачити деякі посилання ланцюга вони будуть підключатися діода Шотткі в paraller з pull-up/GND резистора. Спасибі.

Деякі інженери використовують термін == "Fail Safe" ОУР == для цього типу захисту .. IanP: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back