Будівництво Стробоскоп 12v світлодіодним ланцюга

O

olof102

Guest
Привіт, я розглядає можливість будівництва світлодіодні схеми стробоскопа з такою кількістю 3v 20 мА світлодіод: а наскільки це можливо. Я встановив цю схему в Multisim і, здається, працює добре. Як ви, хлопці, бачите які-небудь проблеми або це ланцюг готова піти? : D А скільки LED: а можна я паралельно докласти як ви думаєте? Це хороша схема, ви, хлопці, думаю, буде працювати, або у вас є будь-який інший відгук про те, як побудувати схему миготливий світлодіод (принаймні 15 LED: а) Спасибо заранее! І вибачте за мій поганий англійська.
24yagzr.jpg

Зміна Q1 до транзистор Дарлінгтона влади. Для кожного два світлодіоди, як у вас в даний момент, додати резистор (R4? Важко читати), і ви повинні бути в змозі використати сотні рядків світлодіодів в паралелі. Брайан.

Чи знаєте ви які-небудь конкретні транзистор Дарлінгтона? І чому "влада Дарлінгтона" транзистор бути краще в цій схемі? Вибачте за мій noobish запитання!

Транзистор типу залежить від суми поточних світлодіоди будуть нести в цілому. Хоча вихідне повідомлення каже 20 мА вона також запитує, як додати більше світлодіодів, які, тим більше струм. Наприклад, якби було два ланцюжки світлодіодів ток 40 мА б, якби 10 було б 200 мА і так далі. Я використовую BD682 в подібних програм, вони розраховані на 4A абсолютний максимум так що в теорії вони могли б бути використані для перемикання 200 світлодіодних ланцюгів, кожна на 20 мА. Причина для використання транзистора Дарлінгтона є те, що струм бази в 1 кварталі розраховується шляхом ділення струму колектора її посилення (HFE) і значення R2 і R3 використовується на схемі збираються обмежити струм бази досить, щоб обмежити число світлодіодів, які можуть бути використані. Дарлінгтон транзистори мають значно більш високі доходи, щоб вони перейдуть ж струму світлодіодів без збільшення струму бази. Наприклад: BC327, максимальний коефіцієнт посилення = звичайно 250 на 0,1, максимальне навантаження 0,1 BD682, максимальний коефіцієнт посилення = зазвичай 750 на 2А навантаження, максимальне навантаження 4A Як правило, коефіцієнт посилення падає струм зростає. Брайан.

Завдяки Брайан! На жаль у мене немає будь-якої BD682 але у мене є деякі "BD679 TO-126 npn Дарлінгтон 80V 4A". Як ви думаєте, один з них буде працювати?

Я також використовую BD679 в деяких конструкціях, але вони NPN. Оригінальна схема використовує PNP транзистора. За допомогою простої зміни, він повинен працювати нормально: Підключіть випромінювач до землі. Підключіть колектор світлодіодним резистор. Видалити R3 повністю. Зверніть увагу, що включення / вимикання світлодіодів зворотному, але, як це мигалкою, це не повинно мати великого значення. Брайан.

Ще раз спасибі! Я насправді перегляду будівлю цього замість цього: Як ви думаєте, ця схема буде працювати? І так, я буду використовувати BD679, я просто не міг знайти його в Multisim. Чи є R1, R2 і R7 правильно розраховані?
vg4px4.jpg

Діаграма показує транзистор неправильний шлях, але в іншому вона виглядає нормально. З транзистора NPN, емітер йде до землі і колектор для світлодіодів. Ви можете зберегти кілька компонентів, поставивши 3 світлодіоди послідовно і за допомогою одного резистора загальної для всіх 3. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back