Будівля довгий проводового зв'язку

I

indynetra

Guest
привіт всім, я планую побудувати довгий дріт господар раба засобам зв'язку системи з меншою кількістю немає: проводів. що мені потрібно близько 2 км з багатьма системами раба (<128). моє запитання, який протокол найкраще підходить для цієї системи і вітає дизайнерських ідей, схем і т.д. завдяки інді

Привіт TI компанії SN65HVD22D і подібності для RS485 зв'язку на великі відстані і шумному приміщенні, ви можете використовувати RS485 повторювачі для більш відстані, якщо хочете. Ви можете MODBUS протокол для роботи рабовласника, див ш * WM * odbus.org Якщо і є один ведучий і ведений (точка-точка), то ви можете використовувати Zarlink ST-BUS і MT9172 IC, він підходить для 5 км кабелів з 1 біт Помилка в мільйони на цій довжині. до побачення

Ethernet є найбільш стабільною і надійною навіть нові, не буде нових Stander потужністю по Ethernet

Чи хто-небудь джерело ВГА для SMBus реалізації на UC??, я хотів би дізнатися більше про Power Over Ethernet THX інди

Я перевірив RS485 зі звичайною 75176 при 4,2 км при швидкості 9600 біт і 2 рабів, дріт 0,7 мм телефонний кабель. Я не розумію, питання про протокол, відстань ООН електричний фактор, ви можете використовувати те, що ви хочете, я використовую свій протокол з 16-бітові CRC, так що я можу зробити все, що я думаю,

Ви повинні змінного струму в вашому дизайні, можуть виникнути проблеми при роботі з постійного струму на великі відстані.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back