Будь-яка людина може сказати мені, що відрізняється від DLL і PLL?

A

atuo

Guest
Чим відрізняється від DLL і PLL?При проектуванні і ASIC, я повинен вибрати DLL або PLL?

DLL для цифровий PLL для аналогових

ASIC повинні використовувати DLL.

Основному, PLL синтезує певною частотою яка означає, що осцилятор в ньому - VCO.Ви блокуєте частоти і фази цього осцилятора із зовнішніми по відношенню до частоти посиланням PLL.
У бібліотеці немає VCO, просто лінія затримки.І, отже, DLL не генерує частоти (хоча є статті про бібліотеки DLL використовується для синтезу годин).DLL тільки затримки годинник зовнішні посилання і робити це він блокує свого виходу до етапу на заслання.
Петля DLL простіше компенсації, як правило, першого порядку, а PLL зворотного зв'язку є більш високого порядку - друга, але в реальності третього порядку, і ви повинні бути обережні, що компенсують це.Оскільки PLL включає генератор він більше схильний до тремтіння, генерується всередині циклу.DLL краще в цьому відношенні, оскільки воно буде просто повторити джіттера для вхідного сигналу і, можливо, додати щось з елементів лінії затримки.

AlexWan пише:

DLL для цифровий PLL для аналоговихASIC повинні використовувати DLL.

DLL стояти за затримку Lock Loop
PLL стенд для Фази Lock Loop

Основними між різними DLL і ФАПЧ є DLL використовувати логіку затримки управління замість Voltage Controlled Oscillator (VCO).Переваги DLL є джіттер забезпечити кращу продуктивність, стабільність і простий дизайн.Однак, оскільки обмежений етап захоплення діапазоні DLL, то ніяких змін в частоті.Для PLL, дуже підходящий для годинника синтезу, але причина високої тремтіння з-за шуму фази накопичення.

Привіт, sutapanaki

Можна як ФАП і DLL множення і ділення частоти?і де я можу знайти статті, пояснити їх.

Tnksatuo

Atuo,

Для множення тактовою частотою вам краще використовувати PLL (розділення частот можна робити за допомогою лічильника, немає необхідності в PLL).Я чув, що люди намагаються використовувати DLL, і для множення, але у мене немає будь-яких статей титулів у моїй голові, і зараз не маємо досвід роботи з цієї програми бібліотек.Шукайте IEEE статті про це, ви повинні знайти.Але я думаю, PLL підхід є більш прямий вперед у цьому відношенні.

PLS відносяться до книги Разаві PLL's.

Будь ласка, поясніть зарядового насоса у використанні PLL VCO.

VCO потребує деяких контролю напруги (або поточної), який визначить його частоти і фази коливань на суму необхідних для замок з вхідної частоти PLL.Charge Pump це блок, який встановлює це напруга (або струм через напруги перетворювач струму).Ідея заряд насос мати конденсатор і дві течії, одне накачування заряду в конденсаторі збільшуючи тим самим напруга на ньому, інші поточні видаленні від нього заряд і зниження напруги.Вони перейшли струми - коли різниця фаз між входом в ФАП і виході VCO має певний знак перемикання на одну з цих двох течій.Коли етап різниця з протилежним знаком - вимкнути перший струм і переключитися на інший.Таким чином, напрямок напруги на конденсаторі відображає зміни різниці фаз.Якщо немає різниці фаз і струми вимкнені.Там можуть бути моменти, коли і струми, але оскільки вони номінально є ж, немає чистої поточної повинні стягувати плату або розвантаження конденсатора.
Це сказав, що є багато не-idealities які роблять функцію chrge насос відійти від описаної операції, яка викликає різні наслідки у функціонуванні PLL себе.
До речі, заряду насос може бути також використаний для управління затримкою DLL.

Привіт atuo,

Спробуйте www.xilinx.com або www.altera.com ніж пошуку DLL і PLL aticles є на що
автор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back