Будь ласка, поясніть, не 0 вольт підстави

E

embed68k

Guest
Я в процесі перетворення uATX електропостачання в лабораторії Workbench.Я додати 10W, 10ohm резистор як навантаження, але він працює без навантаження (не знаю, як довго він буде продовжувати працювати без навантаження).У всякому разі, було запропоновано з DIY сайтів, які я можу отримати 3.3, 5, 12 і -12 VDC схід з рейок.Але якщо я хочу на 7 або 24 В постійного струму джерела я міг би підключити до 12V позитивні і негативні до 5 вольт.Postive Або 12V-12V негативних отримати 24В.Як це можливо і те, що в даний час є джерелом наслідки цього.У блок живлення з рейок в різних напругах мають різні джерела нинішніх здібностей,
тому я на себе я просто приймати найменшою з двох нинішніх оцінок або ця комбінувати їх з максимальною взривателя / потужності схема дозволяє.Я дуже, не плутати близько 0 V підстави,
а це означає, я не розумію, ОП Amps або що-небудь інше, що приймає негативний напруг.Чи може хто-небудь допоможе прояснити з формулами (не обчислення та теорії множин) або аналогій, як це можливо.Я, імовірно, може взяти на себе цю
об'єднання напруги їдальня працює тільки з напругою джерел, які поділяють спільну позицію?Я загружен деяких джерел енергії та мультиметр в MultiSim і confimed що DIY сайту розповідали мені, я просто не знаю, якщо він є безпечним і надійним для того, щоб зробити в реальному житті, особливо в нинішніх оцінок.

Просто подумайте, якщо у Вас два 1.5V батарей.

Якщо ви поклали їх в ряд і
пов'язаних з ними навантаження між ними, які будуть
навантаження побачити?3V (напруги потенціал).

Тепер в "GRND" / "Повернення" Довідка про
Першого округу (нижньої з двох батарейок в серію), ви можете прикріпити позитивні
термінал іншого 1.5V акумулятора і негативні термінал новий акумулятор 1.5V
Зав'яжіть їй Земля Земля!Там буде ніяких змін у першій схемі.Але якщо ви
оцінити нові схеми з Землею місцях, як ваші посилання ви побачите лагер
цінності для вас напруга.

Тепер, якщо ви повинні були отримати 2 вихідних харчування (комплект кожного каналу 5V) і краватку
NEG на термінал Результат CH1 і позитивні терміналів виробництва CH2 до
Земля GRND (зелений банан гніздом, як правило).Потім використовуйте мультиметр з
чорний (негативний) зонду на харчування
в GRND Земля і використовувати червоні
(Позитивне) зонд для вимірювання Потужність блоку живлення ви побачите 5 V на
O / P CH1 і по-5V O / P CH2!Тепер використовуйте мультиметр і покласти Чорного Зондовая на
O / P CH2 і Червоного Зондовая від O / P 1 і ви червоний 10 V.

Також шукати місцях петлі це дасть вам більше розуміння до "GRND БС"
Що стосується нинішньої потрібно переконатися, що всі канали можуть впоратися з поточним ви
Вас чекають в ланцюзі.

Я планую тільки один наземний шлях для всіх напруг.Я просто не мають місця на малих електроживлення вирватися підставою для всіх напруг.Є велика кількість наземних проводів, але більшість з них буде обрізаний Off на борту.Тому я справедливо вважаючи, що за допомогою двох рейок на різних джерел поточних можливостей я можу розраховувати на меншій із двох?А також
з'єднувальні 12 5 , щоб отримати 7 є звичайним майном електроніки й настільки ж безпечними і надійними, як підключити 12V зі змінним напругою регулятора?Я не буду намагатися підключити величезні навантаження, які звернути тонн струму.Я буду використовувати не більше ніж на 1 або 2 підсилювачів з цією постачання в будь-який момент часу.Пояснюючи це, як напруга потенціал допоможе Чи я розумію небагато.Я працюю на заводі автомобільних акумуляторів.Якщо б я був підключення на авто акумулятора 12V і 8V гольф картці акумулятор (я обіцяю, я буду не зовсім) Існує напруга потенціал 4V DC і буде тривати до тих пір, поки двигун усилителей в нижній батареї?Ми відправляємо батареї overvolt, але тільки припустити 12.00 і 8.00 значень замість 12.60 та 8.46V.Здається, там може бути якийсь-то водопровід аналогії, але я просто не можемо поставити собі палець на ній.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back