Будь ласка, допоможіть. PICkit 2 Debug Експрес або Starter Kit?

D

DJRuslan

Guest
Привіт всім, Я новачок тут і в PIC-програмування, так може хтось будь ласка, повідомте мені, який комплект купити? Здається Debug Експрес більше функціональних можливостей, таких як програмування / налагодження в схемі (з опису). Все інше, що я не розумію, все ж? А чому ціни те ж саме? В основному я збираюся використовувати фотографії в моєму автомобільних і домашніх пристроїв схем. Будь ласка, допоможіть мені потрапити в цей склад:) Дякую, Руслан

U можна купити PICkit2 ..... дуже корисно ....

Обидва PICkit 2 Express або Стартовий комплект використовувати ті ж PICkit 2 програміста / відладчик. Різниця мішень демонстрації. Стартовий використовує 16F690 16F877 використовує Експрес

[Цитата = MAXPAYNE] U можна купити PICkit2 ..... дуже корисно ....[/ цитата] True. Ми проводимо час життя клонів гарантії PICkit2. Крім того, КСП і SMD компоненти доступні, якщо ви хочете створити свій власний повних клонів функцію. Перевірте наш сайт за адресою: http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm Ось це розмір нашої дизайн в порівнянні з ICD2:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back