Будь ласка, допоможіть мені про interdigital смуга пропускання фільтра !!!!!!!

B

bryanboi

Guest
Це моя проблема ......
Я зараз роблю проект з interdigital фільтра.У мене є багато рівнянь, які я повинен зрозуміти і розробити програму і після цього.У всіх вас є які-небудь веб-сторінку чи книги, викладає у Як обчислити interdigital фільтра, крок за кроком (майте на увазі, що я не фону на interdigital проектування).Дякуємо за допомогу.

Ось дві основні програми, які розрахувати interdigital смуга пропускання фільтра.Може бути, він може допомогти.Включено є GW Основні так що ви можете запустити основних програм.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Ummm ......Для рівняння мудрий я вже його.Моя робота полягає в тому, щоб їх undestand .......Але я не знав в interdigital тим чи існують які-небудь хороше або Webby книги recommand для новачка, як я??Те, що показують у рівняння і навчити U крок за кроком.

До речі, я в interdigital чином, резонатори стержней НЕ мікрополосковая лінії.
.

Це може допомогти, оскільки він досить простий і прямий вперед.Посилання особливо Dishal є також повинні читати по-справжньому зрозуміти фільтра.
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Большое спасибо, ребята ~ ~ ~ До речі, чи має будь-то у хлопця дізнатися, якими є перспективи
електрозв'язку курсу??

На мій погляд, це важко здійснити interdigital фільтр для людей,
які не мають ніякого досвіду, ви все одно можете спробувати прочитати книгу Matthaei на
стор 617 ви знайдете таблицю, в якій 10.06-1 всіх кроків, які ви повинні слідувати перерахованим .

Спробуйте посилання на цей сайт:

ч ** P: / / www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back