Будь ласка, допоможіть мені про гвардії кільця питання

R

rf_usn

Guest
Привіт всім,

Я зараз проектування РФ брати участь у SoC.Ми всі знаємо, що охорона необхідна для шумоізоляції.Я знайшов якісь папери обговоренні з приводу впливу ширини охоронним кільцем на ізоляцію.Ex.У статті "Про P охоронним кільцем калібрування стратегію для захисту від підкладки шум", опублікованому в симпозіумі RFIC в 2007 році, говорять, що, починаючи з охоронного шириною більше 16 мкм, ізоляція насичує з шириною кільця гвардії.Тепер, давайте говорити, що ми маємо 2 блоку, які повинні бути ізольовані від охоронного кільця, потім мій питання: що це типове відстань між двома блоками?Чи можна показати мені посилання з цього приводу?Спасибо заранее.

З повагою,

rf_usn.

Я не знаю, як іншим, але з мого досвіду Біс "щит" на відстані.У критичних схем, як я зазвичай роблю "потрійний" guardring (P / N / С ) і спробувати зберегти як багато "порожніх" підкладки без будь-яких активних пристроїв або guardring з товстими оксид наскільки це можливо.Так помирають обмежений я намагаюся отримати проміжках між 50um - який, як видається виділити досить добре.

Привіт rf_usn

Де б я отримати копію, що папір?

k_90 (AT) yahoo.com

Привіт k_90,

Якщо ви хочете, я можу надіслати вам купити електронну пошту.Додано через 5 хвилин:Привіт k_90,

Я намагаюся завантажити цей документ тут.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back