Будь ласка, допоможіть мені для поточного моделювання отримати

H

hongmy

Guest
Привіт, я хочу, щоб імітувати frequncy фігура коефіцієнт посилення по струму ланцюга з spectre.when вхідний змінний струм, я думаю, можна побудувати змінного струму частотою В.С. на датчик або порт пристрою, але я не можу. Прохання допомогти мені. як навіщо? 3ks повагою.

Привіт, Не могли б ви пояснити трохи ясніше?

привіт спробуйте наступне: в привид АДЕ-> Вихід-> зберегти все ... , Зараз у рядку 2 U знайдете 'вибрати потужність сигналів на виході (PWR), потім виберіть "все" після цього, просто імітувати його, як U, як правило, сподіваюся, що це може допомогти U

Чи отримали Ви сигнал або неправильне сигналу?

по-перше, 3ks за Вашу відповідь. Я до сих пір не може отримати будь-який сюжет. attatchment картина моєї тестової схеми з тільки RC. Я вибрав "Зберегти все, line1 все, лінія 2 всі» і «відібраних на схему для порту резистор, ADE не дав мені який-небудь сюжет про поточні, але я можу отримати напруга постать якогось вузла. Попередження я отримав у тому, що "немає" IF "дані для вузла" / R3/plus ". Як я можу зробити? PS. моя фактична схема включає МОП-транзистор. http://images.elektroda.net/6_1194831887.jpg

Привіт, пані та панове: 3ks, я вирішив мою проблему з вашою допомогою. Я вважаю, якщо ви хочете отримати змінного струму на певний вузол, ви можете використовувати зонд. Ви повинні встановити ADE як нижчеподаних моделювання ДО метод. Виходи-Зберегти все: рядок 1: Виберіть сигнали для виводу (зберегти) всі лінії 2: Вибір потужності сигналу на виході (PWR) усі лінії 4: Виберіть пристрій струми (струми) усі лінії 6: Вибір AC термінал струмів (useprobes) так, то ми можемо отримати змінний струм ділянки будь-який порт якого пристрою. Хто може пояснити, кошти вище? Прохання допомогти мені. Тепер у мене є ще одна проблема: коли я моделювати змінного струму коефіцієнт посилення по струму простим поточним дзеркалом, як я можу отримати прибуток? де малий сигнал вихідного сигналу? Я думаю, якщо ми хочемо отримати AC посилення, ми повинні імітувати або обчислити з невеликими ланцюг сигналу, який важко для великих схема масштабу. Отже, як імітувати отримати змінного directlly?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back