Будь ласка, допоможіть з цим проектом харчування

E

EDA_hg81

Guest
Цей блок живлення потреб +2 В до +15 В постійного струму регульоване вихідна напруга, а також вимагає 2А поточного здатність раковину. Спасибі за будь-які ідеї.

Я не зовсім впевнений, що ви просите, ви хочете позитивні харчування, що має змінну вихід 2В до 15В і може джерела (забезпечувати) до 2А? Що вхідної напруги у вас є? Алекс

Я не зовсім впевнений, що ви просите, ви хочете позитивні харчування, що має змінну вихід 2В до 15В і може джерела (забезпечувати) до 2А? Що вхідної напруги у вас є? Алекс
Він повинен бути позитивним джерелом живлення, що має змінну вихід 2В до 15В і але може опуститися до 2А Важко знайти задоволення цієї вимоги. Спасибі.

Потопаючий частина це те, що я не розумію, могли б Ви пояснити. Де вихід буде пов'язано, і ви очікуєте його в раковину струм? Вона повинна бути навантаження, яке вже має більш високу напругу, ніж харчування. Алекс

Що вам потрібно, це шунта регулятора. Якщо у вас є джерело постійного струму 17В, скажімо з 1 Ом резистор в серії і підключенні "змінної" стабілітрон на землю, то напруга на виході буде встановлено стабілітрон. так, щоб отримати 15 У вашому "стабілітрон" повинен залучити 2 А. Якщо ви хочете 2V вихід, то ваш стабілітрони повинні зробити 15 А. Якщо деякі речі ще намагається годувати струм, його просто всмоктується стабілітрони. Таким чином, ви отримаєте картину. При низькій напрузі й високої виходи, звіру розсіює тепло. Таким чином, ви повинні мати якусь перемикання близько 1 Ом резистор так при низьких вихідної напруги вам збільшити його значення на 10 Ом, а ще краще використовувати імпульсний регулятор - тиристорів замість діодів у мостовий випрямляч. Інший спосіб буде мати звичайний регулятор і на 1 мВ вище свого набору напруги скорочення змінної стабілітрони в і вбирає будь надмірний струм намагається збільшити свою вихідної напруги. Франк

Я дійсно не знаю, що має змінну стабілітрони. Багато щиру подяку.

Існує не змінною стабілітрони але Є пристрої, такі як TL431 ( http://www.fairchildsemi.com/ds/TL/TL431A.pdf ), що веде себе як змінна стабілітрони, але насправді інтегрованого ланцюга. Чакі говорить за схемою, як це, але який буде здатний працювати з великими струмами, це те, що ви хочете, шунтувальний регулятор для 2А? Алекс

Шановні EDA_hg81, здається, що не вистачає інформації, переданої про вашу специфікації блоку живлення. Будь ласка див. цю [URL = "http://www.truepowerresearch.com/services/power-supply-specs/"] харчування специфікації веб-сторінка [/URL] і скачати харчування специфікації форми. Робота через форму, а потім ви зможете передати більше інформації, щоб дозволити іншим, щоб допомогти вам. Один конкретний питання: Ваш сказав, що ваше харчування повинне бути в змозі раковина 2А. Чи повинен він також бути в стані джерела струму і, якщо так, то скільки? Я сподіваюся, що для вас краще всього на успіх.

Шановні EDA_hg81, Що й означає на 2а раковиною? Це означає, що ур PS повинен доставити 2А струм навантаження або **** 2А струм навантаження? Plz ясно в першу чергу.

saikat36 на "мушля" струм дійсної електронної термін. Це значить, щоб поглинути його без будь-яких збільшення напруги. Франк

Ви можете використовувати LM317 та використання додаткових транзисторів від входу до виходу, щоб отримати бажаний струм.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back