M
mahaju
Guest
HI Це модифікація для мого останнього повідомлення. Після консультацій з мого відділу і літніх людей я вирішив зробити проект будівництва 8051 тренер комплект. Я маю на увазі включення мікроконтролера інтерфейс з 8255 програмованих портів, LCD, LED dispalys, клавіатуру для введення даних користувачем і інтерфейс з комп'ютером. Він також матиме програміст на борту і перемикач вибору між програмуванням і автономному режимі. Коли в режимі програмування, ми повинні бути в змозі спалити нашу програму, щоб бортовий мікроконтроллер через ПК, і коли в автономному режимі, плата буде запустити програму в мікроконтроллер, з HTE користувачеві можливість бачити вихід на борту ЖК або світлодіодний пристрою відображення інформації. Він також матиме бортовий клавіатура для користувача ввести дані. Мені також потрібно особливість така, що це введення даних може здійснюватися автоматично за допомогою комп'ютера, з виходами мікроконтролера буде зберігатися в комп'ютері, замість того, що відображається на РК-дисплей бортового або світлодіодами. Хто-небудь є ідеї? Я буду дуже вдячний за вашу допомогу. Будь ласка, керівництво мене до якоїсь інші корисні сайти, а також. Дякуємо. : D PS: найбільш доступний мікроконтролера 8051 varients на нашому ринку є: 89C51 89s51 89s52 (Все по Atmel) Інші не так легко доступні, тому я, ймовірно, буде за допомогою одного з мікроконтролерів серії, згаданих вище.