Будь ласка, допоможіть з аудіо осцилятор

P

paulab

Guest
Здравствуйте, я не людина електроніки і я вже зневірився. Я використовую частину обладнання, аудіо ланцюга генератора, в якому я включаю себе з рукояткою і зонд і слухати звук резонансу. Це груба форма біологічного зворотного зв'язку обладнання, що використовуються в медичних цілях. Я використовую його протягом 4 років, не без проблем. близько 2 тижнів тому, я зупинився слуху будь резонанс і я не знаю, що сталося. Приблизно в той же час, я також почав споживають велику кількість магнію. Це може бути божевільним, але, враховуючи мій недолік знань електроніки, може бути магнію перешкод? Або є ще щось, що може бути причиною проблеми, що кожен може придумати? Заздалегідь спасибі за будь-які поради. Паула

Я не думаю, що магній є проблемою. Ви, напевно, споживають інші метали, такі як залізо у вашому раціоні. Спробуйте виміряти виході генератора з вольтметром або осцилографом. Якщо ви не один у місцевій школі або приватний побутової електроніки продукт ремонт магазину може вам допомогти. Ви можете зробити ці виміри на інших подивитися, якщо вони можуть мати резонанс.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back