Будь ласка, допоможіть для 128x64 LCD

T

tumee

Guest
Я роблю графічний проект РК-дисплеї. РК-дисплей 128х64 мікроконтроллер ATmega32. Будь ласка, допоможіть як можна зробити РК настройки і уявіть, зображення і текст в графічний 128х64 РК-дисплеї. Будь ласка, допоможіть мені.

Привіт Як потрапити в ЖК від ATMEGA залежить від типу РК-контролер використовується - див типовий лист РК-дисплей Спробуйте зробити пошук імені РК-контролер з допомогою Google - ви probebly знайти проект, які використовують цей тип РК-Все найкраще Боби

привіт всім. Мій використовуватися графічний РК-дисплей має ніякого знака, тому що це китай РК-дисплеї. РК-дисплей має тільки контактний марки. CS1, CS2, D / I, E, Скидання, R / W, DB0-DB7 і висновки харчування. Так що цей дисплей може бути таким же, як і інші дисплей з маркою. Як можна зробити набір інструкцій на дисплеї? якомога iimagine зображення і текст в будь-якому місці на дисплеї? Будь ласка, допоможіть мені?

Щоб переконатися, що Ви можете подивитися на IC номерів в задній панелі РК-дисплея. Ви можете мати деякі мікросхеми пам'яті, але ви знайдете мікропроцесор IC у ваш модуль РК-дисплея. Дивлячись на таблицю цього процесора Ви знайдете instructtions і так далі. Благо не багато різних видів процесорів. Ви знайдете процедури запуску, регістри для роботи, а також спосіб написання тексту і графіки

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back