Будь ласка, допоможіть для цієї схеми ІІП

X

xyz9915

Guest
Привіт! Вкладений файл схема 50KHz SMPS харчування, який використовує 325 В постійного струму (після усунення Мережевий 240 В). Потрібно струм близько 15 ампер. Будь ласка, дайте коментар, якщо будь-які зміни у схемі не потрібно.::

Напруга зворотного зв'язку відсутня. Використання немає межі небезпечно моя думка.

ця конструкція дуже проста, немає ніякого регулювання / управління, тому що немає зворотного зв'язку.

Будь ласка, керівництво як мені додати ланцюга зворотного зв'язку для обмеження струму.

привіт Хуг вашої схемою воно грунтується на двотактний DC / DC перетворювач, але це не добре для вашого volatge діапазоні bcoz більш високими втратами можна використовувати половину моста / повний міст з ШІМ ж мікросхеми. ти регулювання ланцюг, якщо ні, будь ласка, повідомте я вам Рамеш

Зміни / модифікації запропонованих друзями, зміна схеми додається з Opto схема управління із зворотним зв'язком, щоб зберегти дизайн стабільною. Opto використовується для простого регулювання струму. Будь ласка, вкажіть, якщо який-небудь подальших змін не потрібно.

[Цитата = xyz9915] Привіт! Вкладений файл схема 50KHz SMPS харчування, який використовує 325 В постійного струму (після усунення Мережевий 240 В). Потрібно струм близько 15 ампер. Будь ласка, дайте коментар, якщо будь-які зміни у схемі потрібно .:?:[/ цитата] схема пропускає вас в курсі в шоці від O / P після SR560 які, безсумнівно, удар ваші діоди після завантаження ІІП. Також дизайн двотактний на таких магістральних це не безпечно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back