Будь ласка, вимкніть можливість для звичайних користувачів, щоб покласти нитку в закритому стані

S

std_match

Guest
Інші користувачі можуть отримати цінну інформацію, поділитися навіть після їх творці вважають, що проблема вирішена.

Неправильні міркування. Якщо я почну тему на проблеми, яка в мене є, момент, коли проблема вирішується в момент, щоб заблокувати цю тему. Якщо ви думаєте, що в цю тему написано не мало, почати нову. Створення теми занадто довго, це погано. Пошук це найкращий спосіб знайти інформацію, що вам потрібно (якщо інформація існує).

Зазвичай повна протилежність саме відбувається, багато користувачів залишають теми відкриття, а потім користувачі "відкрити" що нитка після 4 або 5 років бездіяльності, щоб відправити їх на власний питання, яке може бути схожий на оригінальний питання. Я повинен додати, що я бачив деякі випадки, в яких потік був закритий з деякими неправильне рішення, в такому випадку ви можете PM оригінального плаката. Алекс

Але вечора до їх творцями як і раніше залишає неправильне рішення на форумі. Я згоден з STD-матч. Кіт

Коли ви PM творцями він може відновити потік, поки правильне рішення буде знайдено, але воно до ОП тому я думаю, будуть випадки, що потік буде залишатися закритим з неправильне рішення навіть після того, ОП буде повідомлений про неправильне рішення. Алекс

я думаю, будуть випадки, що потік буде залишатися закритим з неправильне рішення, навіть після ВП повідомлення про неправильне рішення.
Так, це повинно бути прийнято, якщо близько-майо-нить функція існує. Я не думаю, що це серйозна проблема. Я пам'ятаю кілька випадків, коли я брав участь в обговоренні і знайти нитку закрита overhasty, наприклад, з неправильним рішенням, яке було з радістю прийняв їх творцями. З іншого боку, ніхто не може виправити все неправильне або вводить в оману рішення розміщені на edaboard. Особисто я не думаю, що це буде доречно, щоб закрити потік, якщо він не дуже спеціальна тема, і була дана відповідь вичерпний. Також OK, щоб закрити потік, який був в основному базуються на невірних припущеннях. В інших випадках, я схильний залишити можливість носити його на в наступних постах. Як уже згадувалося, Є багато випадків, коли новачки не пов'язаних додавши коментарі або переказ попередніх постах. Але це погана звичка не є достатнім resaon, щоб закрити всі теми.

Я теж не згоден із закриттям теми тільки тому, що ВП була відповідати, що хотіли. Багато разів хтось ще може прийти і знайти тему, яка їх цікавить все ж не може мати все інформацію, необхідну їм так просто просять додаткове питання або зробити подальші коментарі можуть поліпшити потік. Крім того, багато разів, коли хтось приходить на дошці і задає питання, вони сказали, щоб "зробити пошук перший", щоб знайти існуючі теми на тему. Але якщо цей потік заблокована, то вони в кінцевому підсумку зробити нову в будь-якому випадку. У що б мати [вирішено] тег, але не закривайте його. Тільки моди повинні бути в стані, щоб закрити теми ІМО.

FVM такі модератори дозволено знову відкрити закриті теми? Якщо так, то, можливо, проміжним рішенням могло б бути надання їм консультацій про некоректний рішення. + + +

Так модератори можете відкрити будь-яку замкнуту нитку, я також бачив модератором відправити повідомлення в закритому потоці без відновлення його. Алекс

Так, модератори можуть розмістити на закриті теми. Ми також можемо приєднатися, поділ і перемістити їх. Я іноді додають «загублених» відповіді і розблокувати "вирішена" теми. Як вже було сказано, якщо ви бачите потік, який повинен бути розблокований, зв'яжіться з одним з модераторів. Кіт

Готово. Тепер користувач може помітити тему вирішеною, але вона як і раніше замкнуті. Дякуємо за Вашу думку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back