S
std_match
Guest
Інші користувачі можуть отримати цінну інформацію, поділитися навіть після їх творці вважають, що проблема вирішена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Зазвичай повна протилежність саме відбувається, багато користувачів залишають теми відкриття, а потім користувачі "відкрити" що нитка після 4 або 5 років бездіяльності, щоб відправити їх на власний питання, яке може бути схожий на оригінальний питання. Я повинен додати, що я бачив деякі випадки, в яких потік був закритий з деякими неправильне рішення, в такому випадку ви можете PM оригінального плаката. Алекс
Так, це повинно бути прийнято, якщо близько-майо-нить функція існує. Я не думаю, що це серйозна проблема. Я пам'ятаю кілька випадків, коли я брав участь в обговоренні і знайти нитку закрита overhasty, наприклад, з неправильним рішенням, яке було з радістю прийняв їх творцями. З іншого боку, ніхто не може виправити все неправильне або вводить в оману рішення розміщені на edaboard. Особисто я не думаю, що це буде доречно, щоб закрити потік, якщо він не дуже спеціальна тема, і була дана відповідь вичерпний. Також OK, щоб закрити потік, який був в основному базуються на невірних припущеннях. В інших випадках, я схильний залишити можливість носити його на в наступних постах. Як уже згадувалося, Є багато випадків, коли новачки не пов'язаних додавши коментарі або переказ попередніх постах. Але це погана звичка не є достатнім resaon, щоб закрити всі теми.я думаю, будуть випадки, що потік буде залишатися закритим з неправильне рішення, навіть після ВП повідомлення про неправильне рішення.