Буде стандартний Тригер може найкращим чином на 200Mhz

L

leolf

Guest
Я проводжу 200Mhz дизайну.
І я не знаю, стандартний Flip-Flop цілком може працювати на цій частоті.

Чи може одна дати дехто вважає, таких як деякі краще високій швидкості тригера працювати на цій частоті?

Спасибі!

Привіт,
U потрібно вказати бібліотеку, для якої ур працює і який інструмент синтезу з використанням ур.
Наприклад: дизайн компілятор з 90-нм технології підтримує Шифрування до 333 МГц.
Він також залежить від обмежень те, що у дати.
Я роблю дизайн фільтра банку DSP апаратне забезпечення, яке в даний час працює над Шифрування до 200 МГц whichis дуже добре.Вона складається з майже 25K ворота .
Таким чином, для нормальної роботи тригера @ 200 МГц не є проблемою в all.It повинні реально працювати на більш високих швидкостях навіть.
Так що, якщо ур ще на етапі проектування, не хвилюйтеся.
Вона буде працювати.
якщо й потрібна додаткова допомога, робити напишіть мені.
ура
Srinivas

rsrinivas пише:

Привіт,

U потрібно вказати бібліотеку, для якої працюють над ур і які ур синтезу інструмент використовувати.

Наприклад: дизайн компілятор з 90-нм технології підтримує Шифрування до 333 МГц.

Він також залежить від обмежень те, що у дати.

Я роблю дизайн банку DSP фільтра в апаратне забезпечення, яке тепер працює на 200 МГц Шифрування до whichis дуже добре.
Вона складається з майже 25K ворота .

Таким чином, для нормальної роботи тригера @ 200 МГц не є проблемою в all.It повинні реально працювати на більш високих швидкостях навіть.

Так що, якщо ур ще на етапі проектування, не хвилюйтеся.

Вона буде працювати.

якщо й потрібна додаткова допомога, робити напишіть мені.

ура

Srinivas

Привіт
як щодо дивлячись у специфікації ур FF використання.
насправді, якщо ур комплектації занадто багато логіки в ваших IC слабину збільшується, а
швидкість зменшується.
так що краще подбати про це.
loadtime і все.

ура
Srinivas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back