B
bangunprayogi
Guest
Шановні все, мені потрібна допомога Це мій перший контакт в тип проекту. Я хочу створити системи відеоспостереження з 2 вхідних камер один екран телевізора за допомогою відеоспостереження матриці (VCM), мультиплексор від Philips або Близнюки-4 Video Encoder-декодер .... Але я все ще є проблеми, Є: 1. При використанні Філпс VCM, я не можу програми послідовність вхідних відео ... Хтось є досвід використання цього мультиплексор? Мені дуже потрібна консультативна .. 2. При використанні Джеміні-4 Encoder-Decoder, кодер працює добре, але декодер несправності, помилки massege є "відеовхід провини" ... Може хто-небудь мені допомогти?. Я прочитав керівництва, але все ще не отримують відповіді. Завдяки [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 2 години 40 хвилин: [/ колір] [/ розмір] ох .. Слава Богу ... Я вивчав програмування матриці: D і отримав відповідь на питання № 1 .. Але все-таки поки не для № 2. Рішення завдання № 1 встановлено послідовність вхід для камери .. потім встановіть час затримки занадто .. JavaScript: смайлик (': D')