Безщітковим контролер (BLDC) для літака Модель електричної

H

hadihf

Guest
Привіт, Є гарна схема предмет контролер доступні (не у вигляді комплекту, а як проект, DIY)? З повагою

Так, я alredy рахував, але Попередньо Mega8 та плати виходить від автора. Я шукав нуля DIY. : D

Ось хороший контролер DIY, але мені потрібна допомога з програмування Tiny15 ...

Привіт, нарешті справжній DIY BLDC контролер: D .. Brushless і датчиків .. Я працюю на друкованій платі .. розмістимо друкованої плати, схеми та код + шістнадцятковий найближчим часом. Всі коментарі, ласкаво просимо. З повагою

Це знаходиться в стадії розробки ... але повинно працювати нормально ... може хто-небудь зробити гарну друковану плату? З повагою

Добре ось повний проект Cyclone Mini,: D: D: D 1 - E/a/g/l/e/4/1/1 файлів (безкоштовно) 2 - PDF-файлів, схема, друкована плата, деталі розміщення, список деталей 3-Postscript для друкованих плат 4-Hex Якщо який-небудь орган зробити це до мене (я VVV повільно: крик :) ласка скажіть мені. З повагою

Що можна сказати про потужність. Біну G

Привіт, дуже хороші DIY BL контролер, який багато людей намагалися .. знаходиться тут: D ч ** р :/ / home.versanet.de / ~ б-konze /, а також ... ч ** р :/ / www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=200567 повагою

привет IAM шукає 2000w контролер БКЕПТ. може хтось поділитися своїми ідеями. Біну G

Це сайт, який використовував безщітковий CD-ROM двигун на моделі вертольота: ч ** р :/ / www.angelfire.com / блюз / heli_project / brushless.htm

[Цитата = Біну Джордж] привіт IAM шукає 2000w контролер БКЕПТ. може хтось поділитися своїми ідеями. Біну G [/ цитата] Тема каже: "Модель електричного літака від 20 ~ 400 Вт

де є "2М міні Циклон" управління програмним забезпеченням? спасибі.

Погляньте на www.bldc.de код знаходиться в розділі форуму ... але ти повинні зареєструватися .. З повагою

Я знаю, що це старий потік, але хто знає, що трапилося з www.bldc.de я отримую тільки порожню сторінку. Я хотів подивитися на вихідний код для міні-циклон. Стіг

http://hmin.tripod.com/als/ Подивіться в крокової і постійного струму драйвера розділів. Багато повний міст і полумостовой прикладів.

Спасибі, хлопці, я сподіваюся, що вся ця інформація буде працювати краще ........... : підморгнув:

[Url = http://www.youtube.com/watch?v=bmKOuNQ8Ja4] YouTube - Brushless CD-ROM, 3-фазний двигун швидкість управління використанням Higer порядку ковзному режимі контролера [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back