Безробітні та Розчарований

P

prashnts.id

Guest
Гей чол, я закінчив свою закінчення в 2010 році, в електроніці і Comm. (BE) після цього я зробив після Диплом в "Embedded і НВІС дизайн" від CDAC, Нойд. Незважаючи на всі мої afforts я не можу навіть грейфери можливість брати участь в процесі найму / recruitmnt. Можливо, що я невидимий для промисловості НВІС. Моє питання я повинен як і раніше прагнути, або я повинен піти, Що я повинен робити? Бо я дійсно втомився, і тепер розчарований. Люди кажуть, що я повинен весь час шукаємо якусь роботу і бути оптимістом, але агов, вони не знають, як це, коли ур не катастрофа, і до цих пір у не отримаєте роботу або навіть беруть інтерв'ю будь-ким, навіть стартапів. Як я повинен влаштуватися на роботу, то чому оленяча шкіра цій галузі хочуть новачків .??!! Так що, якщо б я був збентежений і мав goofed мої вступні іспити для виключення зі списку! Чи повинен я платити за це все своє життя.! Будь ласка, залиште свої коментарі / пропозиції, дійсно ціную це. Дещо про мене, Живи в Делі / Індія. Закінчила не дуже пристойний коледж, 67% заг .. Реалізація 16BIT процесора (мала його частина) з використанням Verilog як проект поки вчився в CDAC, Нойд. Дав інтерв'ю в каденцію і Synopsys (для макета дизайну), але не був обраний в кінці кінців. Тепер безнадійно, wishin godd є дещо краще для мене попереду ..

Якщо я вас зрозумів, здається, ваші високі досліджень не дозволяють проектувати кілька простих електронних проектів, які можуть бути використані (купили) за загальною споживачів навколо вас. Але якщо у вас є знання для розробки апаратного та програмного забезпечення (в основному для мікроконтролерів), ви могли б бути спеціалізовані в одне або кілька полів, що ваші інтереси місцевого ринку, а шукає роботу в досить великій компанії. У моєму випадку, я веду свій приватний малий бізнес в електронному конструкцій (і виробництво невеликих масштабах), так як близько 35 років, починаючи з капіталом в $ 100 тільки, але в мене пішло багато років, щоб стояти на ногах на місцевому ринку ;-) Керім

Великі пальці руки вгору, щоб KerimF .... Ну Prashant ... U повинні тримати на відправку ур відновити залежно від того, компанія U зустріти .. якщо й відправити 100 компаній, я думаю, принаймні 2-3, безумовно, виклик з ... Зазвичай компанії беруть принаймні 4-5 місяців для обробки .. так що майте терпіння .... Звичайно Всемогутній допоможе U ...... Є багато в Noida І Блор напівпровідникової промисловості ... спробуйте їх ... наприклад Sankalp та ін ... почати створення мереж з ур старших, колега з Ура коледжу .. і т.д. .. Щоб зупинити розчарування приєднатися до деяких коледж для лекторів ... я думаю, що його легко отримати, так як число Engg коледжів ростуть в Індії ... . отримати urself зайняті ... і я впевнений, що, навчаючи у отримають знання про WHT у знати не .. і WHT тис., як правило, запитав в інтерв'ю .... Так що це буде служити меті U 2 ... U буде отримати гроші, і будуть зайняті б ... U дізнаєтеся .... і я впевнений, що у буде ***** інтерв'ю і ... якщо і викликається ... Удачи ... Вір у Всемогутній *****!!..

Перший ... не отримаєте розчарування. Навіть я був у цій ситуації так розумію вашу позицію. Два три речі THT я зробив ... 1. Купити демо-комплект з циклонами або спартанські і здійснювати невеликі модулі з OpenCores як базового. Це дасть практичного досвіду, і якщо ви успішні в справі впровадження ви можете додати його до свого досвіду. 2. Dont обмежити пошук на НВІС. У зв'язку з відсутністю відкриття в ньому для новачків обмежені. Будьте відкриті для вбудованих і навіть дошки. ТНТ дасть вам система експозиції та THN ви можете спробувати для групи перевірки ПЛІС і введіть НВІС. 3. Як вже згадувалося раніше muffassir ... зверніться до літніх людей і поштовх у своєму резюме для всіх компаній, які наймають на роботу портали ... Щось має працювати для вас ... що стосується

Швидкий логіки Пуне є кілька вимог в ASIC дизайн для свіже рівні ... дивитися в майбутнє .. і представити своє резюме з хорошими проектами .. занадто .. Бажання U удачі .....

1. Реєстрація OpenCores. Завантажити вихідний код і вчитися на інспекцію. 2. Завантажити cver або iverilog. Це Verilog симуляторів. Ваші власні конструкції і в ногу з часом. 3. Сприяння OpenCores. Вони будуть діяти як досвід роботи у вашій майбутній полювання роботу. 4. Розкрийте свої вміння і навички. ЖЖ Perl (дуже корисно), C + + і структури даних / алгоритми. Сподіваюся, що це допомагає.

пошук роботи може бути стомлюючим і розчарування. Враховуючи нинішню ситуацію у вербуванні сцену, ви повинні почати з 2012 агресивності і строгості, особливо якщо ви переглядаєте високої конкуренції робочих місць. Тримайте на збереженні на!

Те, що я впав у .... використати цей час для розвитку навичок і концепція дуже добре ... так що, коли відкриття відбувається перед вами .... ви можете отримати дуже добре .... і як деякі люди запропонував .... зайняти або купити деякі FPGA борту і почати робити деякі проекти на цьому .... і Надання заходів та отримання furstated це не варіант .... Ви повинні цілеспрямованою і enthusgistic .... я знаю, нинішня ситуація не є добре. .. але скоро це зміниться .... Так що готуйтеся це добре .... Удача

Привіт ще раз, Чи можу я додати, що навіть я завжди можу дизайн багато корисних схем, я бачу себе нічого не робити (я маю на увазі в якості зразків) протягом декількох днів, якщо не тижнів, якщо немає жодного (споживчі, промислові, технік або трейдер) просити щось нове для виробництва: підморгувати: На мій погляд, найважливіше питання для успіху проекту є те, що одна сторона в міру (навіть сам дизайнер) дійсно її потребує, у противному випадку він залишається в стадії вивчення, аналізу або тесту: посмішка: Керим

Нарешті я знайшов роботу, не платять за перші шість місяців, але м задоволений тим, що .. принаймні у мене є деякі роботи, щоб зробити, і завжди є чому повчитися .. спасибі всім за поради / рекомендації

Хороша новина ... Навіть коли я почав свій приватний бізнес 35 років тому і довели свою продукцію будучи дуже хороші (в основному, були для управління світлом з допомогою статечних сімістори), люди потребували близько 3 років, щоб переконатися і почати купувати / за допомогою мого розроблені продукти, а не механічне типів, доступних у той час:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back