P
prashnts.id
Guest
Гей чол, я закінчив свою закінчення в 2010 році, в електроніці і Comm. (BE) після цього я зробив після Диплом в "Embedded і НВІС дизайн" від CDAC, Нойд. Незважаючи на всі мої afforts я не можу навіть грейфери можливість брати участь в процесі найму / recruitmnt. Можливо, що я невидимий для промисловості НВІС. Моє питання я повинен як і раніше прагнути, або я повинен піти, Що я повинен робити? Бо я дійсно втомився, і тепер розчарований. Люди кажуть, що я повинен весь час шукаємо якусь роботу і бути оптимістом, але агов, вони не знають, як це, коли ур не катастрофа, і до цих пір у не отримаєте роботу або навіть беруть інтерв'ю будь-ким, навіть стартапів. Як я повинен влаштуватися на роботу, то чому оленяча шкіра цій галузі хочуть новачків .??!! Так що, якщо б я був збентежений і мав goofed мої вступні іспити для виключення зі списку! Чи повинен я платити за це все своє життя.! Будь ласка, залиште свої коментарі / пропозиції, дійсно ціную це. Дещо про мене, Живи в Делі / Індія. Закінчила не дуже пристойний коледж, 67% заг .. Реалізація 16BIT процесора (мала його частина) з використанням Verilog як проект поки вчився в CDAC, Нойд. Дав інтерв'ю в каденцію і Synopsys (для макета дизайну), але не був обраний в кінці кінців. Тепер безнадійно, wishin godd є дещо краще для мене попереду ..