Безперервним часом і дискретною сигналом точного часу

S

scorrpeio

Guest
Здравствуйте, я трохи плутають з поняттям сигналу CT & DT ...... / С визначення СТ сигнал безперервно час, поки DT сигнал проби КТ сигналу .... Однак квадратних хвилі як і раніше розглядається як сигнал DT ..... Якщо ми подивимося на графік меандр це виглядає гладко прогресує з часом ..... Я маю на увазі це не проби як такої .... Так чому б не вона розглядається як сигнал CT ......????:| Це питання може здатися смішним .... але, будь ласка, відповісти на нього, я плутати з ним ...

мій друг дискретного сигналу час X [NT], який є дискретним версія X (T), де T = нТл. Тут N ціле і Т вибірки тривалості. так що якщо ваш сигнал є функцією Т, то це не дискретним.

scorpeio пише: Однак квадратних хвилі як і раніше розглядається як сигнал DT ..... насправді є U refferring до імпульсу цифровий сигнал, який містить нуль і один (або вимикається стані) (замість реального значення --- CT сигналу) У той час як КТ квадратних сигнал містить реальні значення за часом. Тут час, а амплітуда безперервно (тобто нескінченне кінцеві значення говорити, якщо амплітуда варіюється від 5 до-5В, то в рамках цієї амплітуди можна розділити amitude в нескінченні значення діапазону тобто,-5V,-4.999999999v,-4.999999998v і т.д. о) Це різниця. Сподіваюся, що це допомагає U небагато. Днем навчання.

[Цитата = rramya] scorpeio пише: Однак квадратних хвилі як і раніше розглядається як сигнал DT ..... насправді є U refferring до імпульсу цифровий сигнал, який містить нуль і один (або вимикається стані) (замість реального значення --- CT сигналу) У той час як КТ квадратних сигнал містить реальні значення за часом. Тут час, а амплітуда безперервно (тобто нескінченне кінцеві значення говорити, якщо амплітуда варіюється від 5 до-5В, то в рамках цієї амплітуди можна розділити amitude в нескінченні значення діапазону тобто,-5V,-4.999999999v,-4.999999998v і т.д. о) Це різниця. Сподіваюся, що це допомагає U небагато. Днем навчання. [/Quote] Велике спасибі за допомогу! До речі .... якщо це як безконечна кінцеві значення, то ми можемо назвати рампи сигналу, як КТ сигналу .... Будь ласка, дайте мені посилання, щоб зрозуміти це, якщо ви дуже зайняті і не можу дивитися в ці маленькі питання ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back