Безкоштовні ОСРВ для LPC2366

• Thread starter devendra_devgupta
  • Start date
D

devendra_devgupta

Guest
Дорогі друзі Я розробляю програму, яка використовує LPC2366. Я закінчив драйвер частини, і тепер я вирішив використовувати деякі багатозадачності в моїй програмі. Може хто-небудь запропонувати мені ОСРВ який є безкоштовним (повністю) і може бути використаний з Keil / компілятор ARMCC. Я бачив Freertos але він не підтримує LPC23XX в Keil / ARMCC компілятор Будь ласка, допоможіть мені Спасибо заранее Devendra

Мої знання в цій області обмежена. Але я пропоную вам піти до freertos.com

[Цитата = devendra_devgupta] Дорогі друзі Я розробляю програму, яка використовує LPC2366. Я закінчив драйвер частини, і тепер я вирішив використовувати деякі багатозадачності в моїй програмі. Може хто-небудь запропонувати мені ОСРВ який є безкоштовним (повністю) і може бути використаний з Keil / компілятор ARMCC. Я бачив Freertos але він не підтримує LPC23XX в Keil / ARMCC компілятор Будь ласка, допоможіть мені Спасибо заранее Devendra [/quote] Не набір інструментів Кейл вже прийшов з якоїсь задачі-перемикач? Я забув, як це називається, щось на зразок RTX? Чи буде це робити те, що вам потрібно?

Привіт devendra_devgupta, так, як SmartBomb1979 правильно сказали, Keil поставляється з вбудованим ядром RTX. Ви отримаєте практично всі функціональні можливості непоганий планувальник завдань у цьому. Це може бути легко вписатися в багато програм, які вимагають перемикання завдань. Підтримка цього також добре з Keil. З повагою, vhn

Ви, люди реально допомогли мені, я спробувати це, і буде запитати, якщо у мене є сумніви в цьому Дякую

Я можу порт ні Freertos ні RTX для lpc2366. Якщо хтось успішно перенесений, чи можна частка основних параметрів або поради тут. Спасибі.

FreeRTOS може бути перенесений на LPC2366. Існує порт вже LPC23xx але робота з GCC. Я думаю, після якої стикаються деякі помилки компіляції, ви зможете запустити її з Keil. - Амр Алі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back