O
omeralich
Guest
Шановні все це може здатися трохи розпливчасто, але це те, що це: .. (насправді я працював над проектом для передачі бездротового енергії з використанням двох резонуючих котушки розробки і тестування апаратних виявилося досить добре мені вдалося нагодувати 56watts. і отримав 39watts на відстані 1,5 метрів. Я знаю, номери не обіцяє, але це саме те, що я повинен робити. Я хочу, щоб оптимізувати параметри для поліпшення передачі потужності і для цього у мене є для імітації різних типів петлі і втрати потужності . Я знаю, що повинен був зробити це раніше сторони, перед проектуванням обладнання, але зараз я дійсно повинні зберегти ціну і зробити зворотне проектування для оптимізації своїм актуальною проблемою є те, що я не знаю, про які-небудь програмне забезпечення з можливостями для моделювання / дизайн петлі та оцінка передачі EM влади. * Я знаю, що фахівці там будуть сміятися читаєте це, але для новачків, як я, це не антени і не працює на мікрохвильову піч. це чистої передачі енергії індукованого електромагнітне поле, яке резонує обидві котушки. Добре, якщо хто зрозумів проблему і готові мені допомогти, повинні бути дуже вдячні. заранее спасибо. ура