Багатопроцесорні 8052 Взаємодія

H

hifni

Guest
Дорогі ВСЕ,
Хто-небудь може допомогти мені з приводу взаємодії багаторічних 8052 через послідовний ...
Я знаю, це можливо при режимі 2 / 3 серійний зв'язок, але як щодо автобуса зв'язку?

Cyberprzestępcy interesują się nie tylko graczami dużymi, ale również tymi najmniejszymi – niewielkie firmy często nie zabezpieczają odpowiednio swoich danych, przez co stają się łatwym celem dla internetowych oszustów. Jednak nawet nie posiadając znacznych środków finansowych, można ustrzec się przed atakami. Sophos przygotował zestawienie trzech najbardziej popularnych, a równocześnie prostych do wyeliminowania błędów i podpowiada, w jaki sposób sobie z nimi poradzić.

Read more...

Я зробив так система meany років тому.Воно полягало в декількох Кишенькові час опитані з рядом ID, якщо портативний ми хотіли conctac був там, він відповість, і господар буде отримувати дані з нього.У remanining піде привет імпедансной і повернутися в сон.Evrey час ми хотіли б поговорити з якою-небудь однієї. Raiose ми CTS чи інший сигнал про те, що буде після їхньої діяльності. Потім вони будуть прислухатися до ID транслювати мої майстра.Якщо ID відповідністю КПК буде сигнал RTS. До MASTER ..інакше він буде повернутися спати

Він дійсно працює дуже добре на протязі кількох років, і сотні comunication колиски виробництва ..Тепер чіпи від cygnal дозволити такого роду syncronous MBUS Я думаю, що вони називали. Тим перевірити їх

www.cygnal.com

Завдяки Eltonjhon ..
Я трохи плутати про TXD RXD та лінії
зв'язку між майстром і рабом або навпаки ...
Може бути, Ви можете описати більш докладно про автобусі
зв'язку ..

Rgds,

У TXD cpu1 виходить на гексогена .. cpu2 тому, якщо у вас є MASTER одиниці. Майстер TXD підуть на всі процесори RXD (говорять транслюватиметься на всіх) ..але й тому, що деякі підрозділи моєї аварії або йти погано ..Краще підключити MASTER RXD як багато Buffers лінії (лінії водіїв) як багато Раби одиниці у вас є і цей драйвер живить RXD лінію, якщо кожен мікро.Тепер.У цій конфігурації.Всі раби одиниць TRXs
пов'язані тільки один водій збирається THE MASTER RXD.
Вони можуть бути додані ligically я имею в виду ORED ..але Dont забувати тільки одне передати часу.Цей тип muliprocessor послідовний порт
має тип MASTER і рабів також закликав FARMING ..один процесор відповідає за отримання даних (сільське господарство) або зачіпають завдань .. проста і працює нормально!

Я можу зрозуміти Eltonjhon ....Як якщо cpu1 став рабом і cpu2 стати майстром?Я хочу сказати про те, як автобуси, якщо процесор може виступати в якості майстра і раба (Каскадне підключення)?

Хто-небудь знає про Ідея багатопроцесорної
зв'язку в наступному:

1.CPU1 Serial0 портом підключення до послідовного порту комп'ютера,
2.CPU1 Serial1 портом підключення до Багатопроцесорні Повідомлення автобус.
3.CPU2 Serial1 порту та інших процесора підключити до Багатопроцесорні Повідомлення автобус.

Ні. Ні в FARMING конфігурації.Ви обираєте один, який є господарем ..і це ніколи не змінити ..!

Прослухати робити мультипроцесорних
зв'язку з серійним інтерфейсом може бути nighmare ..Вона була покликана comunicate bewteen тільки два пристрої.Дивіться на Cygnal 51 чіпів вони MBUS але syncronous і дозволяють MULTIPROCESOR comunication.Роблять це з серійним asyncronous підключень може бути зроблено тільки з жетонами, і він буде дуже важким в протоколі. Землеробство простіше, тому що всі підрозділи рабів, щоб вони не просять comunication ..Але є одна, яка є MASTER опитування, що вони могли відправляти й одержувати дані!

Ок ...Я отримую все це ....Я CEK в cygnal 51 ...

"FARMING КОНФИГУРАЦИЙ" не підходить до моєї розробці специфікації ...

У вас є інше рішення?

hifni писав:

Дорогі ВСЕ,

Хто-небудь може допомогти мені з приводу взаємодії багаторічних 8052 через послідовний ...

Я знаю, це можливо при режимі 2 / 3 серійний зв'язок, але як щодо автобуса зв'язку?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back