А ємність міст

G

Githin

Guest
Я намагаюся зробити ємність мосту за допомогою двох конденсаторів на індуктор.Мені потрібна точність коефіцієнта трансформатора.Кто-нибудь есть ключ, де я можу отримати його?Чи можна замінити цей-то ще?Я живу в США.

Я доклав до сторінки, яка описує такий датчик.

Большое спасибо
Githin F Alapatt
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

У діапазоні частот і призначений точність і дозвіл не було сказано.Якщо можливо взагалі, що це дорогий замовлення компонентів.Вам слід розглянути більш пізніх емкостный метод вимірювання.

Дякуємо вам за вашу відповідь.Я не хвилює частоти до тих пір, поки вона вище 1Hz!

Резолюції та стабільності є найбільш важливі речі.Я хочу для вимірювання тиску.Я намагаюся рухатися пластини з плоскопараллельного конденсатора викликати зміни в ємність для вимірювання тиску.Мені потрібно, щоб побачити зміни 1Pa при застосуванні на тиск 1 МПа.(Резолюція 10 ^ -6).Я можу використовувати пластини макс площа 100 sq.cm.

Які нові методи вимірювання ємкості для вимірювання цього?

Ви повинні використовувати класичний емкостный міст?У Analog Devices ємність-цифровий перетворювач, як AD7745 б сьогоднішнє рішення, що в принципі забезпечує аналогічну резолюцію.(Не знаю, якщо інші умови,
що суперечать).

Я не вважаю, що ємність мосту на 1 Гц забезпечує достатню резолюції.Існують також параметри, як шум поточної розглянути.На середніх частот, наприклад, кілька kHz, вказане співвідношення трансформатор повинен бути реалізувати в досить ідеальним компонентом.Але,
на жаль, я не знаю, постачальник.Таким чином, я б вибрати інші, більш загальні ємності конструкції мосту.

Спасибо еще раз.У мене вже є, що вимірювання ємності чіпа оцінки борту сидів на моєму столі.Я спробував з ним, там дуже багато шуму.Чи знаєте ви, що хороший спосіб підключення конденсатора на борту для зниження рівня шуму?Я в цей час за допомогою міні-коаксіальних пріпаяни до конденсатора.Я думав, точність коефіцієнта трансформатора може допомогти зменшити шум, - я не впевнений.Здається отриманні цієї частини важко, так що ...У мене немає можливості спробувати його.

Такі результати аналізу робиться на оцінці ради в AD7745.

Середній бал: 0.725575 пФ
RMS шуму: 0.000370 пФ
С. Шум: 0.002137 пФ

А 1Pa тиску призведе лише невелика зміна в ємності,
тому резолюція є дуже важливою для мене.Я хочу, щоб шуму, як можна менше.Я в університеті лабораторію - Я все модні обладнання.Але шум є проблемою!

Дякуємо за допомогу.

Я не ясно з приводу джерела шуму спостерігаються у вашому вимірі.Я припускаю, що ви вже спробували фільтрації вихідного до максимально підходящого часу?

Тим не менше, я не використовувала чіпи в шуму обмежене застосування, і поки що не можемо дати детальні рекомендації щодо його функціонування.

Рівень шуму в кілька порядок величин вище даних специфікації, або він викликає перешкоди або додаткової наземної ємності установки (коаксіальний кабель) є такого, що принижує гідність вистави.

А про стан справ в ємність з мосту малошумний підсилювача і синхронна (замок в) виявлення обіцяє більше шумових характеристиках, ніж CMOS змішаних сигналів чіпа, навіть якщо він виконує оптимальну обробку сигналу.

Я думаю, ставлення трансформатора може бути замінений на іншу схему в лівій мосту вдвічі, або змінними конденсаторами або навіть досить низькою оміческій резистори (не додавати занадто багато шуму).

Спасибо за ответ.

З даних лист AD7745/AD7746 -
стор 11.

Шуму складає всього 4 - 40 AF (без Кап підключений) Дані листі говориться, що ні шапки були
пов'язані при цьому шум аналізу.

Я отримую 7aF не підключених до дошки.Що конденсатора підключений, шум піднімається в 1000 разів.

1.Я буду робити наступне - захистити всі настройки за допомогою алюмінієвої фольги, і щоб підключитися до влади за допомогою наземного кровоточити резисторiв.

2.Змінити перетворення часу і переконатися, що робить різницю.

Я зараз в пріпаян Коаксіальний кабель безпосередньо на конденсатор.Чи є кращий спосіб підключити його?

Я не розумію, що ви на увазі під фільтрації вихідний.Ви маєте на увазі програмний фільтр?Я не пробував це.Я вважаю, апаратний фільтр буде лише внести більше шуму в системі.

Це буде чудово, якщо я можу отримати цей чіп для роботи на мою заяву, оскільки вона реально дешево і легко робити, коли у порівнянні з мосту методом.Я доклав дані лист для швидкої довідки.

Спасибо!
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Це може бути так, що земля в ємність C вимірювання внеску вже збільшує шум.

Я розумію, що зазначені 19 бітних RMS Резолюція
пов'язана з номінальним / - 4pF діапазоні,
тому вона повинна бути досяжна в кілька пФ базі ємності.

Фільтрація вихідного означає збільшення перетворення часу і додаткового усереднення.Ви повинні отримати вдвічі резолюції з чотириразовим вимірювання часу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back