А "пасивний фільтр" є Butterworth типу або Chebys

C

cqmyg5

Guest
Додається схема є простою пасивний фільтр,
то це типу Баттерворта або Чебишева типу?або інший варіант?

Чи може хто мені сказати?Чи може пасивний фільтр бути віднесені до Баттерворта або Чебишева типу?
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

Тип фільтра наближення залежить від значень компонент.Крім того, навантаження і джерела опорів впливають на характеристики.Якщо джерело Res
= 0, ніж C3 не впливає характеристика фільтра.

maranaza

привет
думаю, що Баттерворта і Чебишева пасивні, як вони використовують R, L, C і активних фільтрів, спрямованих на операційний підсилювач також МИХ фільтри в РПІ фільтрів.
Є багато підручників по мережі для цього.
поки
emmos

emmos писав:

привет

думаю, що Баттерворта і Чебишева пасивні, як вони використовують R, L, C і активних фільтрів, спрямованих на операційний підсилювач також МИХ фільтри в РПІ фільтрів.

Ваша схема використовує тільки два типи компонентів, Р і С. Це дасть полюсів і нулів тільки на реальну ось З площині.

У Butterworth Chebychev й фільтри мають складні полюсів в S площині.Існує немає можливості настроїти компонент значення або джерела і навантаження імпеданс отримати комплекс стовпи для вашої схемою.

Ваш фільтр tipical низький прохід для PLL петлі.Вона не є ні чебишевскіх чи будь-якого іншого стандартного типу з низьким рівнем прохід.

3-Для пасивних фільтрів петлі на 4 порядку PLL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back