Антена працювати від 800 МГц - 3 ГГц, низькою ефективністю

S

SethC

Guest
Тому я розробив цю антену працювати від 800 МГц - 3 ГГц.Чому ефективність випромінювання так низько?Чи буде антена не випромінює на всіх?Чи потрібно дисковод антени з великою кількістю сили?Представляється, що багато невеликих комерційні PCB антени по конструкції однакові, так як вони випромінюють на таку велику відстань?

Приєднаний мій антени дизайну в IE3D.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Є ряд питань тут.Низька ефективність антени будуть випромінювати, але не так, як підвищення ефективності антени.Введення більш широкими повноваженнями в означатиме, що більше буде випромінюватися.Чи буде достатньо являє собою систему питання і залежить від приймача, дальність і безліччю інших чинників.Подивіться в "посилання розрахунків", щоб отримати відчуття того, що необхідно вважати.

Ви маєте рацію, Є безліч малих антен на ринку, і їх можна було працювати, але система поправки повинні бути зроблені в інших місцях, щоб налаштувати / компенсації за свою діяльність.

Моє загальне думка полягає у використанні чинити опір (електрично) невеликі антени, якщо це взагалі можливо, так як робота часто не надихає.

Я не дивився на специфіку вашої конструкції.

Привіт, SethC:

Ваша антена біжучої хвилі з антени меандр лінії.Наприкінці меандру лінії, у вас є відповідні розподіленого навантаження.Більшість потужності поглинається навантаженням і частина енергії губиться в підкладці з високою дотичній втрати (0,013).Існує ніяких серйозних резонансу в структурі і дуже мало енергії випромінюється з.Ви повинні мати дуже низьку ефективність у таких антени.

З найкращими побажаннями,

Є в будь-якому випадку, щоб зберегти Сніп характеристики і як і раніше зможуть транслювати більш далекої відстані (наприклад, мобільні телефони).Як мобільні телефони мають такі маленькі антени, які імітують неефективною, тим не менш вони широко застосовуються?Додано через 5 хвилин:Як я можу зробити антена випромінює більше енергії на цих частотах?Чи повинен я відмовитися від дизайну?

Привіт, SethC:

Є два основних джерел втрат в типовій антени: (1) зворотні втрати (або втрати на відбиття) і (2) OMIC втрат.Деякі люди можуть вважати хвилі втрати поверхні третього джерела.Тим не менше, поверхневої хвилі в кінцевому підсумку будуть поглинені діелектриків і горизонтальній площині і можуть бути включені в OMIC втрат.

Для біжучих хвиль антени в вашому прикладі, ви не користуються серйозної резонансів зі скорочення зворотних втрат.Ви використовуєте резистор в кінці меандру лінії, щоб поглинати потужність, щоб зменшити втрати повернення.Звичайно, повернення втрати при низьких OMIC втрати дуже висока.Таким чином, втрати антена високий і ви не отримаєте гарну віддачу.

Більшість стільникових телефонів не використовують широкий діапазон антен.Замість цього, вони розроблені, щоб мати хороший резонанс в кілька груп.На цих груп, вони не мають багато OMIC втрати при гарній резонансів зниження зворотних втрат.Це те, як вони можуть мати високі доходи у вибраних діапазонах частот.На інших смугах частот, зворотних втрат висока і вони не потребують допомоги з-за антени не працюють у цих діапазонах.

Якщо ви хочете розробити широкий діапазон антену, ви можете подумати, щоб широкий резонанс групи і намагатися не використовувати будь-якого опору в ваш дизайн.

З повагою.

привіт sethC,

Я думаю, що це, де ми повинні зрозуміти, як антена випромінює?
Генеральний powerdividers, розгалужувачі, буде мати гарні returnloss, але вони не будуть випромінювати в порівнянні з антеною.
І спасибі за поясненням визначається Цзянь.

Приєднаний тут ефективності та посилення своєї структури.

З повагою,
Джонсон.
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

"Загальні powerdividers, розгалужувачі, буде мати гарні returnloss але вони не будуть випромінювати в порівнянні з антеною."

Так, тому що більша частина енергії буде перенаправлений або під їхнім керівництвом у зв'язку порти.Антена тільки перехід між 2 засобів масової інформації для поширення хвилі Є.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back