Антена дизайн для RFID-додатків

J

JChandra

Guest
Привіт я в даний час працює в проекті RFID. Я абсолютно нової для даної області. Я переглянув в Інтернеті і отримав базові знання про RFID. Тепер я хотів би знати, яке програмне забезпечення буде використовуватися для розробки антени PCB. Також було б дуже приємно, якщо хто-то передати мені деякі матеріали або книги про антена дизайн для RFID-додатків. Спасибо заранее.

привіт краще програмне забезпечення для моделювання мікрополоскових є HFSS11 і ви можете знайти можете забронювати для дізнатися про мікрополоскових і повинні спочатку визначити моделювання частоти

Дякую Вам за відповідь. Я знайшов кілька книг про мікрополоскових

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 11:12 ---------- Попереднє повідомлення було в 11 : 05 ---------- </span></span>
спасибі за вашу відповідь. Я знайшов кілька книг про микрополосковой антени, але якщо я йду на антени дизайну відповідно з цією книгою, антена має великий розмір. Я хочу невелика антена на друкованій платі. Чи є спеціальні книги для таких антен. Я чув такі антени називаються антенами Smart. Але я didn't отримати більш детальну інформацію про таких антен. Книга, яку я передається на антену мікрополоскових є теорії антен: Аналіз Дизайн Костянтин А. Balanis. Якщо у вас є інші книги та матеріали про малу антеною Будь ласка, дайте мені подробиці.

Balanis є глибоке текст книги, і повинна бути достатньою, щоб знайти відповідь на основне майже всі питання, пов'язані з антеною. Як ти кажеш, мікрополоскових антен є занадто великими, я думаю, ви, можливо, намагаються домогтися чогось нерозумно. Що ваша частота інтересів? Пластинчасті антени призначені для 860 МГц або 2,4 ГГц RFID. Ви будете мати труднощі з малими 860 теги МГц, де тільки "електричні малої" антени (<λ / 2) може бути можливим. Balanis також обговорює їх, ви можете звернутися до спеціальної літератури додатково. Але ви повинні враховувати, що вони будуть мати зниження продуктивності в порівнянні із звичайними антенами розміру. Якщо частота нижче 860 МГц, микрополосковом або патч антени не буде можливо, вам краще піти на індуктивних ответвителей.

Привіт, мій recomendation це програмне забезпечення wilp-D, я думаю, що це відмінне програмне забезпечення для початку, будь ласка, перевірте [URL = http://www.wipl-d.com] WIPL-D * --** високочастотного електромагнітного моделювання та моделювання Програмне забезпечення [/URL], що ще в демо ви можете повною мірою Дизайн малих антен. Більш детальна інформація про антена ви можете знайти на сторінках 254-266, РФ в RFID Даніель М. Добкін.

покласти RFID в пошуках, і ви знайдете багато тем, які дадуть вам інформацію і читати PDF-файли у цьому посиланню [URL = http://www.alientechnology.com/tags/index.php] Alien Technology - Продукти - RFID мітки [/URL]

привіт і можна використовувати багато техніки для невеликих антен та мініатюризації антен і може читати "Компактний і широкосмугового мікрополоскових антен" Кім Лу Вонг і ще одну книгу цього автора про антени, якщо і визначити частоту і хочете може бути ми можемо допомогти і більше

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back