H
houdali
Guest
Привіт кожне тіло, я в даний час імітації простої антени патч в HFSS, і я не знаю точно, розміри повітряну коробку (радіаційну кордону). Ви думаєте, що λ / 4 suffisant? Спасибі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
) Я не згоден, ми можемо мати слабко випромінюючої антени з частотою 1 ГГц, наприклад, і в цьому випадку ближньому полі не застосовується через λ/10. Кордон близько чи далеко поля залежить від частоти.Ні, для слабко випромінюють структури Lamda/10 все ще знаходиться в дальньому полі не ближньому полі.
Ви не праві .. Це залежить тільки від випромінюючої структури сил. Якщо у вас є сильне випромінюючих дотримуватися структури з LAMDA / 4 умови, в іншому випадку з Lamda/10. Читайте HFSS допомогти виправити себе!!() межа близько чи далеко поля залежить від частоти
Дивно тому що я бачив десятки структур за допомогою HFSS і ніхто не скаржився ніколи про обмеження на розмір.привіт нижче частоти або малої розмірності HFSS результат не так надійним для цього умови я раджу конвертувати і HFSS файл у файл і см3 і моделювання антени і в КНТ для досягнення надійної відповідь, але для моделювання в. HFSS, якщо D є діаметр антени я пропоную і вибрали і повітря рамку навколо 2D менше 1 ГГц програми
У вас які-небудь докази для резервного ваш позов?? HFSS абсолютно штрафу за низьких частот і меншими розмірами, а також. HFSS завжди дає більш точні результати, ніж КНТ ви пропонуєте використовувати.привіт нижче частоти або малої розмірності HFSS результат не так надійним для цього умови