Антена в HFSS

H

houdali

Guest
Привіт кожне тіло, я в даний час імітації простої антени патч в HFSS, і я не знаю точно, розміри повітряну коробку (радіаційну кордону). Ви думаєте, що λ / 4 suffisant? Спасибі

Привіт, ви повинні слідувати таким правилом - принаймні за λ / 4 від сильно випромінюючі структури - принаймні за λ/10 від слабко випромінюють структури удачі у вашій роботі

Спасибі за вашу відповідь, але слабко випромінюючої антеною, я повинен використовувати λ/10, якщо я працюю в ближній зоні, але я в далекому полі.

Привіт, Ні, для слабко випромінюють структури Lamda/10 все ще знаходиться в дальньому полі не ближньому полі. Для антена ви повинні дотримуватися Lamda / 4 Стан і так, це є достатньою. / SC

Привіт, λ/10 мінімально тому немає необхідності перевищувати це значення, але так, ви можете зробити ще далеко, але що буде просто витрачати обчислювальні ресурси. Та те ж саме відноситься до далекому полі, що те, що правила книзі йдеться:) Я згоден з Sweetchoto.

(
Ні, для слабко випромінюють структури Lamda/10 все ще знаходиться в дальньому полі не ближньому полі.
) Я не згоден, ми можемо мати слабко випромінюючої антени з частотою 1 ГГц, наприклад, і в цьому випадку ближньому полі не застосовується через λ/10. Кордон близько чи далеко поля залежить від частоти.

() межа близько чи далеко поля залежить від частоти
Ви не праві .. Це залежить тільки від випромінюючої структури сил. Якщо у вас є сильне випромінюючих дотримуватися структури з LAMDA / 4 умови, в іншому випадку з Lamda/10. Читайте HFSS допомогти виправити себе!!

Ок. Я вчуся антена на 800 МГц, так що з виміром "20 * 11см з фідерної лінії. Так, в перший раз, я використав повітряну коробку більш ніж λ / 4 антена (800 МГц), резонансна частота 800 МГц з хорошим S11, і коли я можу збільшити розміри коробки повітряного резонансна частота відрізняється від 800 МГц . Як я можу знати, хороший розмір для отримання істинного результату. Спасибі

привіт нижче частоти або малої розмірності HFSS результат не так надійним для цього умови я раджу конвертувати і HFSS файл. см3 файл і та моделювання антени і в КНТ для досягнення надійного відповіді, але для моделювання в HFSS, якщо D є діаметр антену я пропоную і вибрали і повітря рамку навколо 2D менше 1 ГГц програми

привіт нижче частоти або малої розмірності HFSS результат не так надійним для цього умови я раджу конвертувати і HFSS файл у файл і см3 і моделювання антени і в КНТ для досягнення надійної відповідь, але для моделювання в. HFSS, якщо D є діаметр антени я пропоную і вибрали і повітря рамку навколо 2D менше 1 ГГц програми
Дивно тому що я бачив десятки структур за допомогою HFSS і ніхто не скаржився ніколи про обмеження на розмір.

привіт, якщо у завантажувати і патч може бути, ми можемо допомогти і більше з нашими антени я поняття не маю, про U антени і в роботах багатьох і часу побачити результат, що це неправильно

Для антени Простий патч (якщо він не є сильною радіатора) --- лямбда / 8 або 10 розміру повітряної коробки досить .. Ура, якщо не впевнений, що сильна радіатора або слабкою радіатора .. Я б сказав, збільшення ур повітряну коробку до точки ур резонансних частот істотно не змінюється ....

привіт нижче частоти або малої розмірності HFSS результат не так надійним для цього умови
У вас які-небудь докази для резервного ваш позов?? HFSS абсолютно штрафу за низьких частот і меншими розмірами, а також. HFSS завжди дає більш точні результати, ніж КНТ ви пропонуєте використовувати.

привіт sweetchoto Я не згоден з U уявлення про КНТ я зазвичай дизайн мого антени в HFSS, а потім перевірити його з КНТ і експериментальні це і результат КНТ ж, як і експериментальні та низької частоти і малої розмірності, коли і не можу визначити і випромінювання антени вікно я консультувати і спочатку перевірити його з КНТ тимчасової області моделювання

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додав: 08:58 ---------- Попереднє повідомлення був у 7:52 ----------</span></span>
привіт інший шлях для розуміння того, що якщо ваші вікна випромінювання достатньо для і антени і бачачи діаграми спрямованості антени в HFSS якщо і коефіцієнт посилення антени мінус або картина деформованого і ваш структура структура антени то й може знайти коробку і випромінювання добре це чи погано

Я використовую КНТ і HFSS. Різниця між цими двома програмного забезпечення є те, що КНТ використовувати два методи моделювання: Час і аналізу частотної області, але HFSS використовувати тільки аналіз частотної області. Таким чином, вибір програмного забезпечення залежить від вибору антени структури.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back