E
eklikeroomys
Guest
Halo,: сумний: Я використовую Cadence Анотація редактор для створення абстрактних зору стандартної цифрової камері. Влада рейки комірка складається з металу 1 шар. Коли я додаю 1 шар металу для витримки потужність мереж таблиці і відзначте створювати контакти у вікні Запуск Форма Витяг крок, я натискаю на "Виконати" і витримки Крок виконується успішно. Однак, коли я запускаю Анотація кроком після завершення витримки крок, як пояснив, інструмент аварій і виходів. Хто-небудь були подібні проблеми і, може бути рішення? ? Я роблю щось неправильно
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 12:15 ---------- Попереднє повідомлення було в 11: 45 ---------- </span></span>
я виявив, що, коли я відключити Витяг потужність мереж варіант, система також аварій ....
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 12:15 ---------- Попереднє повідомлення було в 11: 45 ---------- </span></span>
я виявив, що, коли я відключити Витяг потужність мереж варіант, система також аварій ....