Аналогові та цифрові Comm - Хайкін

M

magnetra

Guest
Хто-небудь з посиланням на книгу "Введення в аналогових та цифрових Communicatios" Саймон Хайкін. ? У мене є питання, що стосується питання в цій книзі?. Magnetra

щодо мене, я намагався, щоб завантажити цю книгу, але я виявив, що "система зв'язку" по Хайкін в будь-якому випадку, якщо і знайшов посилання на цей підручник плз скажіть мені ... що стосується

Всім привіт, я отримав цю книгу "Комунікаційні системи бу \\ у Саймон Хайкін," якщо у хочу цього, мені на пошту adnan.sana2gmail.com Я пошлю його на u. стосується daniz40

Так, я використовую його як підручник для курсу з аналогових комунікацій. Який запит?

saileshvk, не могли б Ви дивіться на стор 248, вправу 7, питання про M-ічних PAM системи за допомогою косінусоідальное з скочуються альфа. Питання каже, що "швидкість передачі", але я думаю, що це має бути "швидкість передачі інформації". Не могли б ви переконаєтеся, що. З повагою М

якщо хтось книгу ласка, завантажте

Хто-небудь має рішення керівництві Введення в аналоговий і цифровий зв'язку Саймон Хайкін і Майкл Мохер. [Розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 1 хвилин: [/ колір] [/ розмір] хто-небудь є рішення керівництва для Введення в аналоговий і цифровий зв'язку Саймон Хайкін і Майкл Мохер.

Шукаю рішення занадто .. якщо хтось його прохання допомогти

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back